Büyüleyici bir peri masalı: Gelinlik seçimi...

Gelinlik seçimi galiba düğün hazırlığında yapılacaklar listesinin en zor maddesi. Unutmayın, o gün sizin gününüz ve kendinizi en iyi yansıtan seçimi yapmak tek kural olmalı.

Gelinlik seçmek düğünün en heyecan verici anlarından olmasına rağmen kafa karıştırıcı bir süreçtir. Bu sezonun gelinlik trendlerinde pek çok çeşit karşımıza çıkıyor. İlham vermek için pek çok modellere göz attık ve göz alıcı düğününüzde tüm gözleri üzerinize toplayacak model seçeneklerini hazırladık. Kendinizi en iyi yansıtan, vücut tipinize uygun modelleri bir göz atabilirsiniz. (Ayrıca seçeceğiniz modeli belirledikten sonra 2022 gelinlik stillerine de bakabilirsiniz) 

MİNİMAL TERCİH

İpek veya saten gibi dökümlü kumaşlarla tasarlanan gelinlikler, elbise formunda ve dekolte detayları ile göz alıcı. Bu tarz modellerin en büyük avantajı ise rahatlıkları.

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil