Chanel, Dior, Aquazzura ve daha fazlası... Herkesin sahip olması gereken 9 ayakkabı

Bazı ayakkabılar senelik giyilir bazıları ise ömürlük. İşte bu ayakkabılara yatırım yaparken asla üzülmeyeceksiniz çünkü bu ayakkabıların asla modası geçmeyecek. Az ayakkabım olsun ama her yerde giyebilme lüksüm olsun diyorsanız sizin için zamansız ayakkabı modellerini listeledik.

Zamansız parçaların en önemli yanı onları her alanda ve her sezon kullanabilme lüksünüzdür. Özel davette, ofiste, arkadaş buluşmalarında veya kendi özel günlerinizde. Her alana ve her davete uyumalayabileceğiniz parçalar sizi hem şık gösterecektir hem de minimalliğe yöneltecektir. Ayrıca bu ayakkabıları sadece bir sezon değil ömürlük giyinebilme şansınızda olacaktır. Ayrıca zamansız çantaları da merak ediyorsanız 'Tüm zamanların en ikonik 9 çantası'haberimize bakabilirsiniz. 

Zamansız parçalar diyince olmazsa olmaz Chanel Slingbacks ayakkabısı yer alır. Hem davette, hem ofiste hem de günlük kullanabileceğiniz şık ama bir o kadar da abartı olmayan bir ayakkabı istiyorsanız Chanel Slingbacks tam size göre olabilir! 

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil