Daha sağlıklı bir yaşam benimseyin: Sağlıklı bir yaşam için 10 adım

Hayatınızı daha sağlıklı yaşamak istiyor fakat nereden başlayacağınızı bilmiyor musunuz? İşte sizler için pek çok önerinin olduğu bir liste hazırladık! “Avrupa Gıda Bilgi Konseyi" tarafından hazırlanan sağlıklı yaşam önerileri daha sağlıklı bir yaşam tarzına sahip olmanızı sağlayacaktır.

Daha sağlıklı bir yaşama adım atmak hiç de zor değil! Hayatınızda veya tükettiğiniz besinlerde ufak değişiklikler yaparak daha sağlıklı bir yaşama kavuşabilirsiniz. Nasıl mı? “Avrupa Gıda Bilgi Konseyi" tarafından hazırlanan sağlıklı yaşam ipuçlarını hayatınıza dahil ederek! işte sağlıklı yaşamak için 10 gerekli adım. 

Çeşitli yiyecekler yiyin 

Sağlıklı olmak için 40'tan fazla farklı besine ihtiyacımız var ve tek bir yiyecek bunların hepsini sağlayamaz. Mesele tek bir yemek değil, zaman içinde fark yaratacak dengeli bir yemek seçimi olmalı. Yüksek yağlı bir öğle yemeğini az yağlı bir akşam yemeği takip edebilir. Akşam yemeğinde büyük bir et porsiyonundan sonra, belki de ertesi günün tercihi balık olmalı.

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil