Doğada yoga

Her nefeste tertemiz, bol oksijenli havayı içinize çekin. Güneş nazikçe ısıtsın, tatlı bir rüzgar teninizi okşasın. Kentin gürültüsü yerine kuşların sesini dinleyin. Ağaçlar, çiçekler, toprak size eşlik etsin.

Hazırlayan: Aytaç Özkardaş Gozzi
Fotoğraflar: Ozan Kutsal

* Pozitif dergisinden alınmıştır.
Vahşi şey/ Wild thing
Camatkarasana
- Tüm vücudu güçlendiren, göğüs kafesini açıp rahatlatan bir poz...
- Poza “Aşağı Bakan Köpek” ile başlayın. Nefes alırken duruştayken yukarıdaki ayağı sol kalçanın üzerinden sağ bacağı yukarı kaldırın, karnı içeriye çekin. Eller yeri köklerken nefes alıp vermeye devam edin. Şimdi yukarıdaki ayağı dizden kıvırın ve topuğunuzu sol kalçanın üzerine doğru taşıyın. Eller köklenmeye yere doğru yerleştirin. Sağ ayak yere paralel kalsın. Sol elinizi kulak hizasından ileriye uzatın veya göğüs kafesinin üzerine yerleştirin. Başınızı yere doğru rahat edebileceğiniz şekilde serbest bırakın.
Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil