Erşan Kuneri ne zaman yayınlanacak? Yayın tarihi belli oldu

Cem Yılmaz'ın Netflix'te yayınlanacak olan 'Erşan Kuneri' isimli dizisinin yayın tarihi belli oldu. Netflix resmi Instagram hesabından "Medarıiftiharımız Kuneri Film artık bizimle. #ErşanKuneri 13 Mayıs’ta sadece Netflix’te oynuyor." ifadelerini kullandı...

Son olarak Karakomik Filmler serisiyle izleyicilerle buluşan Cem Yılmaz'ın, uzun zamandır üzerinde çalıştığı Erşan Kuneri dizisi izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor.  Netflix resmi Instagram hesabından 'Erşan Kuneri' isimli dizinin yayın tarihini duyurdu. Erşan Kuneri dizisinin konusuna, oyuncularına yakından bakalım:

ERŞAN KUNERİ 13 MAYIS'TA NETFLİX'TE

Cem Yılmaz'ın merakla beklenen dizisi Erşan Kuneri'nin yayın  tarihi belli oldu. Netflix resmi Instagram hesabından "Medarıiftiharımız Kuneri Film artık bizimle. #ErşanKuneri 13 Mayıs’ta sadece Netflix’te oynuyor." ifadelerini kullandı.

ERŞAN KUNERİ OYUNCU KADROSU 

Filmin afişinin yayınlanması ile oyuncu kadrosu da belli oldu. Kuneri Film şirketinin sahibi Erşan Kuneri olarak Cem Yılmaz yer alıyor. Dizide aynı zamanda Ezgi Mola, Çağlar Çorumlu, Zafer Algöz, Can Yılmaz, Merve Dizdar, Baran Akbulut, Uraz Kaygılaroğlu ve Nilperi Şahikaya gibi ünlü oyuncular bulunuyor. 

ERŞAN KUNERİ KONUSU 

Arif V 216 isimli filmde, film yapımcısı ve eğlence mekanının sahibi olarak gördüğümüz Kuneri'nin 1975 ve 1978 seneleri arasındaki sinema macerası ele alınacak.  Erşan Kuneri dizisinin konusu şöyle:

"70'ler erotik sinemasında büyük bir başarı yakalayan Erşan Kuneri, farklı türlere de el atmaya karar verir. Kuneri, sektörden partnerleri olan Alev, Altın Oran, Miki Muammer, Seyyal, Kaya Akın, Firdevs ve Payro Kemal ile birlikte farklı film türlerini denemek için harekete geçer."

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil