İftar sofralarınız için birbirinden lezzetli 5 glutensiz tarif

Bugünlerde pek çok kişi, çeşitli sebeplerden glutensiz beslenmeyi tercih ediyor. İftar menünüzü hazırlarken tarif bulmakta zorlanıyorsanız, bu birbirinden lezzetli ve pratik 5 tarif tam size göre!

Karnabahar pilavı

Malzemeler

1 orta boy karnabahar

2 yemek kaşığı zeytinyağı

Bir parça kişniş, öğütülmüş

Kimyon

1 orta boy soğan

1 diş sarımsak

1 demet dereotu

Aşama 1

Karnabaharın sert saplarını küçük parçalar halinde kesin. Bir mutfak robotundan geçirin.

Aşama 2

Tavaya yağ koyun ve ufalanmış karnabaharları tavada kavurmaya başlayın. Soğan, sarımsak, kişniş ve kimyonu ekleyin. İstediğiniz kadar tuz ve karabiber ekleyin.

Aşama 3

İnce kıyılmış dereotunu da ekleyin ve servis edin.

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil