İftar sofralarınız için birbirinden lezzetli 5 glutensiz tarif

Kinoa Pilavı

Malzemeler

300 gr kinoa

1 kırmızı soğan, ince doğranmış

85 gr kuru üzüm

100 gr beyaz peynir, ufalanmış

200 gr nar taneleri

85 gr kavrulmuş çam fıstığı veya kızarmış badem

Küçük bir parça kişniş, maydanoz ve nane, kabaca doğranmış

3 limon suyu

1 mısır konservesi

Aşama 1

Kinoayı tel süzgeçte sıcak suyla yıkayın. Pilav yapar gibi tuz, yağ ve su ile bir tencerede biraz yumuşayana kadar pişirin ancak çok yumuşamamasına dikkat edin.

Aşama 2

Kinoa neredeyse soğuduğunda, kalan tüm malzemeleri bol baharat ile ekleyin. İstediğiniz gibi soslayın ve servis edin.

Yasemin Şefkatli ve İdo Tatlıses ikizlerinin yüzünü gösterdi Veda Yurtsever: Bir milli piyango biletiyle hayatım değişti! Alişan eşinin üniversiteyi kazandığını duyurdu Yasemin Şefkatli ikizlerinin 6. ayına özel yeni kareler Yılbaşı Mezeleri: Yılbaşı için birbirinden güzel 28 meze tarifi Oyuncu Gizem Karaca lüks villasını paylaştı