Kadınlar için dövme önerileri: 35 kadın dövmeleri

Dövme seçmekte kararsız kaldıysanız kadınlara gidebilecek önerilerle ilham vermeye geldik. Sizler için hazırladığımız 35 farklı model ile kadın dövmelerine ne dersiniz? Kadınlar için cesur, bohem, cool, seksi gösterecek dövme modellerini incelemelisiniz.

Söz konusu dövme olunca insanın kafası bir hayli karışıyor. Modellere baktıkça içinden çıkılmaz bir hal aldığı yadsınamaz bir gerçek. Tüm bunları düşünerek sizler için kadın dövmelerine baktık. Bohem, cesur, seksi veya eğlenceli siz nasıl görünmek isterseniz moduna ve tarzınıza uygun tüm dövmeleri derledik. İşte havanızı tamamen değiştirecek 35 kadın dövme modeli… (Ayrıca erkekler için dövme modellerine ve minimal dövme modellerine de bakabilirsiniz)

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil