Miss Turkey 2021 güzeli belli oldu! İşte Miss Turkey 2021 güzelleri

Miss Turkey 2021'de dereceye giren isimler belli oldu... 8 Eylül tarihinde gerçekleşen final, Miss Turkey 2021 güzelini belirledi. Gelin birlikte Su Bige Korucu, Şira Sahilli, Cemrenaz Turhan ve Dilara Korkmazın dereceye girdiği Miss Turkey 2021'e göz atalım.

Eser Yenenler'in ve Berfu Yenenler'in sunumuyla gerçekleşen Miss Turkey 2021, 8 Eylül tarihinde güzellerini seçti. 20 finalistin arasından ilk 10 finalist belirlendi. Ülkemizi yurt dışında temsil edecek ilk 3 güzel seçildi. İlk 3'e giren güzelleri tanıyalım, ama öncesinde bu sene ilk defa seçilen 4. güzel ile başlayalım... (Bu haberin ardından Dilara Korkmaz kimdir? başlıklı yazımıza da bakabilirsiniz)

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil