Netflix duyurdu; La Casa De Papel 5. sezon çekimleri tamamlandı

La Casa De Papel dizisi hayranlarının merakla beklediği haber bugün Netflix Türkiye'den geldi... La Casa De Papel'in 5. sezon çekimleri tamamlandı... Peki, yeni sezon ne zaman yayınlanacak? Şimdi merak edilen soru bu...

Dünya çapında geniş bir hayran kitlesine ulaşan La Casa de Papel dizisinin yeni sezonunun ne zaman yayınlanacağı merak edilirken, Netflix Türkiye'den heyecanlandıran bir paylaşım geldi.

Netflix'in twitter hesabından yapılan paylaşımda "Hırsız olarak başladılar, aile olarak tamamlıyorlar. Hikayenin bir parçası olan tüm hayranlara teşekkürler. Ve hikayenin sonu, 5. kısım çekimleri tamamlandı" denildi.

Şimdi merak edilen soru La Casa De Papel 5. sezonun ne zaman yayınlanacağı... Bu konuda henüz resmi bir açıklama yok. Ancak diziyi yakından takip eden yabancı sitelere göre yeni sezonu görmek için eylül ya da ekim aylarını bekleyebiliriz.  

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil