Netflix Türkiye'de geçen hafta en çok izlenen 10 film belli oldu: Zirvede aynı film var (27 Kasım-3 Aralık)

Netflix, izlenme sürelerine dayanarak hazırladığı haftalık Top 10 film listesini yayımladı. 27 Kasım-3 Aralık haftasında Netflix Türkiye'de zirvenin sahibi yine İstanbul İçin Son Çağrı oldu. İşte geçtiğimiz haftanın en çok izlenen 10 filmi..

1. İstanbul İçin Son Çağrı (Last Call for Istanbul)

Başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saatin oynadığı İstanbul İçin Son Çağrı, New York'a, aşka ve ikinci şanslara dair bir hikayeye odaklanıyor. Filmin konusu şöyle: İstanbul'dan New York'a giderken tesadüfen havaalanında karşılaşan Serin ve Mehmet, New York'ta unutulmaz bir heyecan, arzu ve baştan çıkarıcı geceye sürüklenir. York. Hayatlarının en güzel anlarını birlikte geçirirken tek bir sorun vardır: İkisi de evlidir.

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil