Umut Evirgen ile Serenay Sarıkaya'dan romantik paylaşım! Aşklarını ilan ettiler

Serenay Sarıkaya-Umut Evirgen aşkından ilk fotoğraf geldi. Dün 30 yaşına basan Sarıkaya'nın doğum gününü kutlayan Evirgen, aşkını da ilan etmiş oldu...

Uzun süredir ekranlardan uzak olan oyuncu Serenay Sarıkaya, Cem Yılmaz ile yollarını ayırdıktan sonra gönlünü Umut Evirgen’e kaptırmıştı. Birlikteliklerini gözlerden uzak yaşamaya çalışan çift, sonunda aşklarını sosyal medyaya taşıdı.

"DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN BİR TANEM"

Evirgen, dün 30. yaşına giren sevgilisinin doğum günü için Instagram hesabından bir paylaşım yaptı. Sarıkaya ile birlikte çekilen fotoğrafını yayınlayan Evirgen, paylaşımına "Happy birthday bir tanem..." notunu düştü.

İTİRAF ETTİ

İlişkilerini gözlerden uzakta yaşayan ikiliden ilk açıklama Umut Evirgen’den gelmişti. Kasım 2021'de Evirgen, “Serenay Sarıkaya ile aşk yaşıyoruz” itirafında bulundu.

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil