Nilgün Yıldız

TÜM YAZILARI
Yalancı selülite inanmayın... Vücut şeklimiz, kilomuz hatta yaşam biçimimizden bağımsız olarak çoğumuzun problemi portakal kabuğu görüntüsü! Kendisi aslında sanıldığı kadar basit bir estetik bozukluk olmayabilir. Altında yatan nedenleri bilmek önemli.
Güzelliğin hayaletleri Eller, gıdı, diz kapakları ve boyun bölgesi cilt bakımı yaparken de estetik uygulama yaptırırken de nedense ikinci planda olur. Oysa bu bölgelerimiz de yaşımızı ele verir ve göz ardı edildiğinde iyileştirilmesi en zor olanlardır. Güneşe dönme vakti Yaz gelince hepimizin aklında aynı soru: Hangi güneş kremini seçmeliyiz? O kadar çok seçenek var ki; SPF, UV, renklisi ya da renksizi derken güneş kremi seçmek binlerce soruyla yüzleşmek anlamına geliyor.
Portakalı soyuruz! Her yaz mevsimine girerken, telaş içinde aynanın karşısına geçiyor ve sanki kış boyunca orada hiç yoklarmışçasına önemsemediğimiz selülitlerimize, ‘merhaba, sen de mi buradasın?’ diyoruz. Oysa önlem almak, bu karşılaşmanın her zaman iyi geçmesini sağlıyor… Boşlukları dolduralım Bugünlerde estetik dünyasında ‘dolgu’ rüzgarı esiyor. Yüzün her bölümüne uygulanabilen, doğal bir görüntü vadeden ve oldukça zahmetsiz bu yöntemi mercek altına aldık. Retinollesek de mi yaşlanmasak? Retinol, kırışıklıklarımızı, yara izlerimizi ya da aknelerden geriye kalanları bir çırpıda silmese de etkilerini azaltmayı amaçlıyor. Hayatımıza yeni girmiş olsa da etkileriyle daha uzun yıllar ondan bahsedeceğimiz kesin. Hayalet estetikler! Yapılmış ama yapılmamış gibi, dokunulmuş ama dokunulmamış gibi... Estetik trendleri de 2022 sürümünü yükledi ve odağını doğallığa çevirdi. Ah şu gözler! Sizi bilmem ama benim göz çevremle olan sorunum çok uzun zamandır var. Göz etrafındaki kırışıklıklar, torbalar beni birçok yöntemi araştırmaya itiyor. Şipşak güzellik Değişen hayatımız ve yeni normallerimizle bazılarımız aynalara küstü, bazılarımız makyaj yapmaya bile üşendi. Ama şimdi biraz da olsa evden dışarı çıkma ve eski günlere dönme vakti geldi. Birçoğumuz hızlı güzelleşme uygulamalarının peşinden koşmaya çoktan başladı. Artık dudaklarım var! Evet evet, yıllardır dudaksız dolaşan ben, sonunda cesaret ederek Doğal Baby Dudak Dolgusu’nu yaptırdım. Bugüne kadar korktum çünkü “dudakları önde dolaşmayan bizden değildir” ekibine katılmak istemedim. Korktum, çünkü biyonik görünmek istemedim. Yaza hem fit hem sağlıklı girmek için 10 önerimiz var Yaz öncesi forma girmek için hem diyet yapıp hem bağışıklığı güçlü tutmak mümkün mü? Yanıtı evet... Koronavirüs günlerinde yaza hem fit hem sağlıklı girmek için 10 önerimiz var... Göz kapakları yukarı Sadece kadınların değil birçok erkeğin de sorunu olan göz kapağı düşüklüğüne çare çoğu zaman ameliyat olduğu için hep erteleniyor. Oysa yeni çıkan yöntemlerle artık buna da çare var!