Oben Budak

TÜM YAZILARI
Takılmalı hayat, oh ne rahat Yeni takıntım modern ilişkiler üzerine. Ne zamandır bu dünyadan uzak kaldığım için ne gibi değişiklikler olduğunu fark edememişim ama birinden hoşlanma dünyası birbirine girmiş haberim yok.
İlişkiyi uzatmanın formülünü buldum Eskiden sevgililer birbirine bu kadar detay verir miydi bilmiyorum. Özlem duygusunu, hasret çekmeyi kendi kendimize yok ettik, ben size söyleyeyim. Durun siz arkadaşsınız! En sevdiğim plaj kostümümü giyip hoşlandığım birini etkilemeyi düşündüğüm bir gün heyecan içinde indim deniz kenarına…
Sansar kadın Geçen ay magazin dünyası nasıl karışıktı öyle. Sevgilisi gazetecilere silah çeken mi istersin, dünya starıyla kurduğu mutlu yuvayı kendi eliyle basınla paylaşan mı? Sosyal tırmanıcı sevgililer Çevren mi var derdin var. Bu dönemde en önemli şey çevre. "Sevgilim ne derse o" diyorsunuz ama... En baştan kabul edeyim, tamam, çok aşık olunca ben de yapmışımdır. Ama bazı kadınların ilişki anlayışının ‘sevgilisiz adım bile atmamak’ olması pek de normal değil. Çökme meraklısı erkek Hemcinslerim arasında en dayanamadığım tipler sevgilisinin arkasından konuşanlar. Kim bu dedikoduyu sevenler? Dedikodu yapmayı yaşam biçimi olarak seçenler bile dedikodudan illallah getirmiş. Herkes evlenmemeli belki de! Toplumsal öğreti böyle, yapacak bir şey yok; belirli bir yaşa gelen herkes evlenir. Sakin ol, biraz sakin Bu ara birbirimize sürekli hatırlatmamız gereken bir ünlem, sakin ol! Gidin bir oda tutun! Ortalık yerde seksüel kur modası... Aralık sana inanmıyorum Yıllar kayıp gidiyor.