Özlem Denizmen

TÜM YAZILARI
Kredi kartı böreği “Borç alışkanlığı veya borcun kendisi öyle kolay kolay bitmez. Ama bir kapanmaya başladı mı da tadından yenmez. Aynı kilo vermek gibi.”
11 huzurlu kadın 11 başarılı kadının hikayesi var burada. Siz de benimle para konularında huzurlu olmanızı sağlayan başarı hikayelerinizi paylaşsanıza... Para mutluluğu satın alabilir mi? “Kendi karakteriniz doğrultusunda iç sesinizi dinleyin. Arkadaşınızda olması, komşunuzun yenisini alması ya da sizinle aynı gelire sahip iş arkadaşınızın almış olması sizin de o ‘şeyi’ almanız için bir neden olmasın.”
Yarın geç olabilir Bazen nedenini bilmediğimiz bir şekilde karşımızdakinden soğuruz, ona kötü davranmaya başlarız, bize nedensiz bir şekilde itici gelir gelmeye başlar. Bu aslında karşımızdaki kişinin değil, bizim ona bakışımızın değişmesinden ibarettir. Bolluk ve bereketi hayatınıza çekin Ramazan, bizlere kattığı maneviyatın yanı sıra kendi içimize dönmek, hayatımıza huzur ve bereket getiren kararlar almak için de önemli. Hadi bu ramazan ayını Elele kadınları olarak hayatımıza yeni bir yön vermek, finansal bereketi hayatımıza çekmek için değerlendirelim. Ev&iş dengesi formülüm: Entegrasyon 8 ve 12 yaşında iki çocuk annesiyim ve 20 yaşında, eşimin ilk evliliğinden de bir oğlumuz var. Yönetim kurulu üyesiyim, danışmanım, sosyal girişimciyim, genel müdürüm, yazarım, kanaat önderiyim, televizyon programcısıyım. Veeee... İş-ev dengesine inanmıyorum. Kendi gardırobunuzda alışverişe çıkın Havalar ısınıyor, çiçekler açıyor, insanın içi içine sığmıyor. Bu güzel ilkbahar günlerinde kendimizi dışarıda ya da internet sitelerinde alışverişe atmadan önce, kendi gardırobumuzda alışverişe çıkalım. Yanlış okumadınız, kendi evimizde alışveriş yapacağız. Yeter ki hayal edin! "Nereye gitmek istediğini bilene dünya bile çekilir yol verirmiş!” 'Mutlu' mu olmak istiyorsunuz 'Haklı' mı? Neden hep beklenti içerisindeyiz? Finansal gençlik Her yaşın ayrı bir finansal önceliklendirmesi var. Peki, finansal geleceğimiz için hangi yaşlarda, nelere dikkat etmeliyiz? Gelin yeni yılı hesaplayalım Yeni bir yıl, yeni başlangıçlar, yeni heyecanlar... Adı üstünde yeni yıl! Süper güç Hayatımızın dört önemli alanı: 1. Kendim 2. Ailem 3. Sosyal hayatım 4. Kariyerim