Şeyda Coşkun

TÜM YAZILARI
Yaz geldi, bahane bitti En çok duyduğum cümle; “Ama ben çok dikkat ediyorum, peki nerede hata yapıyorum? Yürüyüş de yapıyorum, yediklerime de dikkat ediyorum, neden kilo alıyorum, neden veremiyorum?”
Mayısta aşk başkadır Vücudumuzun ısınan hava, çiçek açan tabiat ve bizi çağıran denizle buluşmasına bu kadar az kalmışken, ruhumuz da cıvıldamaya başladı. Gece uykuya yemek yedirme! Mart biter, nisan başlar… Ne kadar da heyecan verici aylar değil mi? Baharın enerjisi, insanda hissettirdiği yenilenme ve çiçek açma duygusu…
Yeni bir beslenme modeli Sağlıklı ve fit olmak her sezonun en gözde modası olmaya devam ediyor. Aynı moda dünyası gibi beslenme ve zayıflama trendleri de değişiyor. Haydi çık yola... 2019 için benim mottom yaşam enerjimin kaynağı olan spor! Bu yıl neden spor ve sağlık yılı olmasın! Kadın olmanın incelikli üstünlüğü “İnsan topluluğu kadın ve erkek denilen iki cins insandan mürekkeptir. Kabil midir ki, bu kütlenin bir parçasını ilerletelim, ötekini ihmal edelim de kütlenin bütünlüğü ilerleyebilsin? Mümkün müdür ki, bir cismin yarısı toprağa zincirlerle bağlı kaldıkça öteki kısmı göklere yükselebilsin?” Dikili bir ağacınız olsun! Bir ulusun kimliği tohumu, suyu ve çocuğuyla oluşur! Hayat bize rağmen akıp geçiyor Toplumsal olarak çok kolay ve keyifli bir ay geçirmemiş olabiliriz ama o kadar kısa ki hayat; bunu unutmamak lazım. Ne bize ne de sıkıntılarımıza aldırmadan akıp geçiyor işte. Suyun ritmi ruhunuzu serbest bıraksın Yaz aylarının hissettirdiği sımsıcak duygular devam etmekte. Yazın kıyısında Yazın kıyısına geldiğimiz şu günlerde, doyasıya istediğini yiyebilme duygusu kendini istediğini giyebilme duygusuna istem dışı bırakmış bulunmakta. Beyaz pantolon, jean şort ve bikiniye her kadının sıradan bir hayali olarak bakılsa da aslında o kadar da sıradan değil! Bu, o kişinin umutları, özgüveni ve hayattaki sağlam adımlarıdır. Ruhen ve bedenen hafiflemek! Öncelikle herkese hayırlı ramazanlar ve sonrasında da iyi bayramlar diliyorum. Benim çocukluğumdan beri en sevdiğim ay ramazan ayıdır. İçinizdeki devi uyandırın Hem bedensel hem de ruhsal olarak özgürleşmek için şu andan iyisi yok. Baharın enerjisi ve yazın heyecanıyla içinizdeki devi uyandırın! Hafifleyin!