Yeni bir sen olmaya hazır mısın? Project 50 akımı nedir? Nasıl yapılır?

50 gün boyunca kendine yatırım yapmak istemez misiniz? Sosyal medyada oldukça popüler olan Porject 50 trendi sağlıklı alışkanlıklar edinmenize yardımcı olacaktır. Peki Project 50 akımı nedir? Nasıl yapılır? 50 günde hayatınızı değiştirmeye hazır olun!

Yeni bir challange yükleniyor... Project 50 challange'ını duydunuz mu hiç? Biraz yeni bir sen yaratmayı hedefliyor. Son zamanlarda sosyal medyada gündeme gelen Project 50 akımı sağlıklı ve düzenli bir hayat sürmeyi hedefliyor. Kendinize önem vereceğiniz ruhunuzu doyuracağınız bu akım ile 50 gün boyunca asıl benliğinize ulaşabilirsiniz. Peki Project 50 akımı nedir? Gelin 50 gün boyunca yeni bir sen yaratalım! 

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil