Diyet paketimi alır kiloları veririm!

Siz yaza nasıl hazırlanıyorsunuz bilmiyorum ama ben harika yemeklerle kilo vererek hazırlandığımı itiraf etmek istiyorum. Merak edenler tıklayabilir☺

Eveeet, sonunda geldin Yaz... Öncelikle seni niye bu kadar beklediğimizi hiç anlamıyorum. Bir kere sen gelmeden yaşadığımız telaş başka hiçbir mevsimde olmuyor. Daha üç ay öncesinden başlıyoruz; şu kiloları ne yapacağım, bu kadar yemeseydim böyle olmazdı, spora mı gitsem, diyetisyene mi? Hep bir pişmanlık, hem bir isyan... Yani kusura bakma ama, sıcak olsan da tatil dolu olsan da gelmeseydin çok daha mutlu olabilirdim. En azından kilolarımla özgürce yemeye devam edebilirdim. Ama madem beni dinlemedin ve geldin, o zaman sana uymak, denize özgürce girebilmek, incecik kıyafetler içinde salınabilmek için ben de boş durmadım. Evde, işyerinde kısacası kafamı çevirdiğim her yerde bir zayıflama telaşı yaşanırken karşıma çıkan 90Fit sayesinde artık ben de Yaz’a meydan okuyorum.

Paketini seç
Nedir bu 90Fit? 90Fit şu ara bolca karşımıza çıkan adrese teslim hazır diyet paketlerinden biri. Fakat bu konuda daha önce deneyimleri olan biri olarak şunu söyleyebilirim; yediğim en lezzetli yemeklere sahip bir diyet paketi. Yoğun şehir hayatında yemek yapmaya vakit bulamıyor, yemek yapmaktan hoşlanmıyor kısaca ‘Pişsin, kapıma gelsin’ diyorsanız, her biri alanında yılların tecrübesine sahip farklı mutfaklardan oluşan 90Fit Platformu, yaza girerken sağlıklı mönü içerikleriyle kişiye özel çözümler sunuyor. 90Fit, bünyesinden bulundurduğu birden fazla mutfakla damak tadınıza en uygun lezzeti seçmeniz konusunda geniş bir alternatife sahip. Geleneksel lezzetlerden modern tatlara kadar pek çok menü seçeneği sunan 90Fit’te size uygun menüler alanlarında uzman diyetisyenler tarafından belirleniyor ve tecrübeli şefler tarafından özenle hazırlanıyor. 90Fit mönüleri genellikle 3 ana 2 ara öğünden oluşuyor. Size düşen sadece www.90fit.com.tr üzerinden ihtiyacınıza en uygun aboneliği seçmek.



Bir haftada 2 kilo
Ben seçimimi 1200 kalorilik SlimFit paketinden yana kullandım. Özellikle şunu söylemek istiyorum, ilk gün yaşadığım şaşkınlığı anlatamam. Çünkü ben sabah acaba hangi tatsız şeyi yiyeceğim diye üzülürken, güne kocaman bir omletle başladım. Aynı şekilde öğlen ve akşam yemeklerim bir harikaydı. Bu arada ara öğün olarak küçük bir cheesecake’im bile vardı, çok ama çok lezzetliydi. 5 gün boyunca gerçekten sevmediğim hiçbir şey olmadı. Üç ana öğün ve üç ara öğün de gayet güzeldi. Bir hafta boyunca kendimi hiç diyet yapıyor gibi hissetmemek müthiş bir duyguydu. Bu güzel yemeklerle toplam 2 kilo verdim. Bu paketle 5 kiloya kadar vermeniz mümkünmüş. Herkesin metabolizma hızına göre değişiyor.

SlimFit dışında başka menüler de bulunuyor. Bunlar arasında:
90 Ketojenik: Yapılan araştırmalar 90 gün boyunca düşük karbonhidrat içeren ketojenik diyet uygulayanların, sonrasında besin tercihlerinin olumlu yönde değiştiğini ve kilo vermelerinin devam ettiğini göstermiş.



Glutensiz Ekstra Etkili Yağ Yakıcı: Bu mönü, yüksek protein içeriğiyle hem yağ yakımını arttırıyor hem de uzun süre tok tutuyor. Üstelik glütensiz!

Şeker İlavesiz Tatlılar ile Yüksek Lifli Yağ Yakıcı: Yüksek lif içeriği sayesinde bu menü ikinci beyin olarak adlandırılan bağırsak sağlığını olumlu yönde etkiliyor. Hem şeker içermesin, hem de ara öğünlerde tatlı yiyerek zayıflayayım diyenler için birebir! Bence denemeye değer siz ne dersiniz?

Tüm yazılarını göster