Astrolog Duygu Demir'in kaleminden: 20 Şubat günlük burç yorumları

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık... Burçları 20 Şubat 2021'de neler bekliyor? Astrolog Duygu Demir'den 20 Şubat günlük burç yorumları:

Elele astroloji sayfalarında günlük, haftalık, aylık burç yorumlarını, burç uyumunu, burç özelliklerini, yükselen burç hesaplama modülü ve tarot falı bakmayı, Çin astrolojisini bulabilirsiniz... İşte Astrolog Duygu Demir'in kaleminden 20 Şubat günlük burç yorumları:

KOÇ BURCU - 20 ŞUBAT 2021 
İletişim trafiği bol bir haftasonuna hızlı bir giriş yapıyoruz. Yakınlarınızla olan güzel iletişimler size iyi gelecek.

BOĞA BURCU -20 ŞUBAT 2021
Finansal alandaki gelişmelere odaklandığınız, bol konuşma ve sohbetli bir gün sizi bekliyor. Doğru kararlar almak isteyeceksiniz.

İKİZLER BURCU - 20 ŞUBAT 2021
Kendinize ve ilişkilerinize keyifle odaklandığınız bir gün olacak. Alternatifleri değerlendirirken kalıcı adımlar atabilirsiniz.

YENGEÇ BURCU - 20 ŞUBAT 2021
Zihninizin bolca konuştuğu ama biraz daha dinlenmeye, kendinize vakit ayırmaya özen gösterdiğiniz bir gün olacak. Öz şefkat günü olsun bugün sizlere.

ASLAN BURCU - 20 ŞUBAT 2021
 Sosyal çevrenizle dijital ortamda dahi olsa vakit geçirmek istediğiniz, içinizin fıkır fıkır kaynadığı bir gün. Gelecek hedeflerinize odaklanırken alternatifleri doğru belirlemek için fikir alışverişinde bulunmak isteyeceksiniz.

BAŞAK BURCU - 20 ŞUBAT 2021
Aile işleri, kariyer ve aile arasındaki denge, bütün bu süreçteki değişken koşullar gündeminize gelecek. Sağlığınıza ve günlük hayat koşullarınıza özen göstermek isteyeceksiniz.

TERAZİ BURCU - 20 ŞUBAT 2021
Gün boyunca sizi mutlu eden konulara odaklanmak, merak ettiğiniz türlü çalışmalara el atmak, araştırıp okumak isteyebilirsiniz. Girişimci bir enerjiniz olacak.

AKREP BURCU - 20 ŞUBAT 2021
Bugün biraz daha kendinize dönmek isteyebilirsiniz, içe dönük bir haldesiniz. Finansal koşullar, ödemeler, vergiler, krediler, ailenin finansal kaynakları gibi konular daha fazla gündemde olacak.

YAY BURCU - 20 ŞUBAT 2021
İlişkiler, beraber sohbet ve görüşme ana temanız. Çevrenizden aldığınız destek, beraber hareket etmek, birlikte yaratılan koşullar hoşunuza gidecek. Yakınlarınızdan, telefon ucundan güzel haberler alabilirsiniz.

OĞLAK BURCU -20 ŞUBAT 2021
Hafta sonu olmasına rağmen irili ufaklı çok fazla işiniz olabilir. Gün hızlı ve dağınık geçebilir. Odaklanmakta sorun yaşayabilirsiniz, yine de birçok işi halletmek size iyi gelecek. Finansal konularda sizi destekleyen durumlar oluşacaktır.

KOVA BURCU - 20 ŞUBAT 2021
İlişkilerde flörtöz enerjinin hakim olduğu bir gün. Bekarlar için bolca konuşma, ilişkisi olanlar için enerjiyi canlandırmak için planlar söz konusu. Çocuklar fazlasıyla gündeme gelecektir. Sağlam adımlar atabilirsiniz.

BALIK BURCU - 20 ŞUBAT 2021
Evin içindeki koşulları düzenlemek, dengelemek size iyi gelecek. Bugün evlerde olmak sizi rahatsız etmeyecek, aksine ruh halinizi destekleyecek. Yenilikler yapmak isteyebilir, dekorasyonla ilgilenebilir, aile büyükleriyle telefonlaşabilirsiniz.

İLGİLİ İÇERİKLER

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil