Christopher Nolan’dan muhteşem geri dönüş

Interstaller, The Prestige, Dunkirk ve Inception gibi beyaz perdeye damga vurmuş filmlerin yönetmeni Christopher Nolan, aradan geçen zamanı muhteşem bir geri dönüşle telafi etmeye hazırlanıyor.

TENET İZLEYİCİ İLE BULUŞUYOR

Usta yönetmen bu ay John David Washington, Robert Pattinson, Elizabeth Debicki ve Michael Caine gibi isimlerin yer aldığı aksiyon ve bilim-kurgu filmi TENET ile izleyicisiyle buluşacak.

Nükleer savaşı engellemek üzere görevli casusların, nükleer savaşın çoktan yaşanmış olabileceğini ve bu sebeple zamanda yolculuğa ihtiyaç duyabileceklerinden bahsediyoruz. Söz konusu Nolan olunca bu kafa karışıklığı gayet normal karşılanabilir. Fakat filmin sonunda bazı parçaların yerine oturacağına eminiz. Hazırsanız, Nolan’ın muhteşem geri dönüşünü yeni şaheseriyle kutluyoruz!

İLGİLİ İÇERİKLER

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil