Sağlık

Sağlık

SAĞLIK
Tatil rüyanız kabus olmasın
Güneş çarpması, böcek sokması, ishal... Yola büyük bir hevesle çıkarsınız, ama tatilinizin tadı birdenbire kaçabilir. Alacağınız küçük önlemlerle, bu rahatsızlıklarla başa çıkmanız mümkün.
devamı için tıklayın...
Sıra rahim naklinde!
6'ncı Jinekoloji ve Obstetrik Kongresi'nde kısırlık masaya yatırıldı. İşte, kısırlık tedavisindeki en son yenilikler...
devamı için tıklayın...
Migren en çok kadınları vuruyor
Araştırmalar, Türk kadınlarının yüzde 74'ünün ağrı sorunu yaşadığını ortaya koyuyor. En sık görülen ağrı çeşidi ise, baş ağrısı ve migren!
devamı için tıklayın...
Aman zehirlenmeyin
Yaz aylarında karşılaşılan en önemli sağlık sorunlarından biri de; gıda zehirlenmesi!
devamı için tıklayın...
1 dakikalık risk testi
Hacettepe Üniversitesi'nin hazırladığı özel bir testle, osteoporoza yakalanma oranını 1 dakika gibi kısa bir sürede öğrenmek mümkün!
devamı için tıklayın...
Bu belirtilere dikkat edin!
Hayatımızdaki pek çok şeyi fazlasıyla önemsiyoruz ama sağlığımızı ihmal ediyoruz! Oysa bütün yapmamız gereken ufak tefek belirtileri ciddiye almak. İşte dikkat etmemiz gereken en önemli 5 uyarı
devamı için tıklayın...
  • REGL SANCISINA AYAK MASAJI
Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil