Faruk Sezeri (Ahmet Rıfat Şungar)
Ekibin en genç ve sakin üyesi. Analitik zekası yüksek ve entelektüel bir adam. Eşref’in yanında finans ve muhasebe uzmanı olarak çalışmakta.
Yakup Karaşan (Macit Koper)
Yetimler örgütünün direği. Kimine göre saygın bir işadamı, kimine göre acımasız bir mafya babası. Yer altı dünyasında ‘Yakup Baba’ olarak nam salmış. Az konuşan, istişareyi seven, son sözü söyleyen bir lider.
Irmak Bozok (Ceren Benderlioğlu)
Gürdal’ın kardeşi, Ravena Bosphorus Hotel’in genel müdürü. Ayrıntıcı, düzenli, disiplinli ve titiz bir kadın. Her zaman modernlikten yana. Pratik zekası ve titizliği ile otelin yönetimine büyük katkı sağlar.
Afra Akyol (Ebrar Karabakan)
Nisan’ın kız kardeşi. Baş belası, güzel ama sorumsuz bir genç kız. Özel bir üniversitede moda tasarım bölümünü bitirme çabasında. Nisan’ın uyarılarına rağmen başına buyruk davranmaktan vazgeçmez.