2 / 8
Sıla Türkoğlu sevgilisi Ata Ayyıldız'la tanışma hikayesini anlattı - Resim : 2

Türkoğlu, NTV'de yayınlanan Empati programında annelik arzusu, özel hayatı ve setteki yoğun temposu hakkında samimi açıklamalarda bulundu.  

3 / 8
Sıla Türkoğlu sevgilisi Ata Ayyıldız'la tanışma hikayesini anlattı - Resim : 3

Özgüven ve cesaret ile alakalı konuşan Sıla Türkoğlu, "Özgüvenli bir insan olduğumu düşünüyorum ama bu zaman zaman kırılıyor dış etkenler sebebiyle. Bu sebeple her zaman özgüvenli olduğumu söyleyemem" dedi.


4 / 8
Sıla Türkoğlu sevgilisi Ata Ayyıldız'la tanışma hikayesini anlattı - Resim : 4

Türkoğlu, sözlerine "Ama cesaretliyim. İş için İzmir'den İstanbul'a gelmem bile büyük bir cesaret örneğiydi benim için. Tek başıma bir şeyleri başarmaya çalıştım" diye devam etti. 

5 / 8
Sıla Türkoğlu sevgilisi Ata Ayyıldız'la tanışma hikayesini anlattı - Resim : 5

"Hiç bir şeyden mahrum kaldın mı?" sorusunu yanıtlayan Sıla Türkoğlu, "Mahrum bırakılmadım ama bunu yaşamayı tercih ettiğim noktalar oldu. Arkadaşlık gibi. İzmir'den geldiğimde burada hiç arkadaşım yoktu. Haliyle İzmir'deki arkadaşlarımla arama da mesafe girdi. Bu benim tercihim oldu. Şimdilerde daha sosyalim ama insanlara karşı hep bir mesafem var. Kendimi bundan mahrum bıraktım diyebilirim" dedi.

Cesur ve özgüvenli olmana rağmen utangaç biri olduğunu ifade eden Sıla Türkoğlu, "Büyüklerimin olduğu ortamda çok sivrilen bir insan değilim, dinlemeyi tercih ediyorum" ifadelerini kullandı.