Bu Festivalleri Kaçırmayın!

Bahar geldi, detoks mevsimi başladı, festivaller mevsimi açıldı ve kendimize daha iyi bakmak, daha iyi olmak, daha mutlu olmak, daha güzel görünmek için ve kendimizi daha fazla severek kabul etmek için kıpırdanmaya ve arayışlara başladık.

Ebru Şinik

Ebru Şinik


Bu Festivalleri Kaçırmayın!

Ben her mevsimi severim ama özellikle tüm tabiatla birlikte canlanmaya ve yeni projeler üretmeye başladığımız, kendimize yeni hedefler koyma gayreti içinde olduğumuz bu mevsimin yeri ayrıdır.

Eğer sizde yenilenmeye, zayıflamaya, farkındalığınızı yükseltmeye, yaşamı daha geniş ve huzurlu bir perspektiften idrak etmek niyetindeyseniz önümüzdeki hafta 5-7 Mayıs tarihlerinde, iki ayrı mekanda gerçekleşecek olan bu festivalleri kaçırmayın derim.

Bunlardan ilki sevgili Gülferi Meral Yıldırım’ın organizasyonuyla İstanbul Kongre Sarayında, 5-7 Mayıs tarihlerinde , 3 gün boyunca çok zengin bir konuşmacı kadrosu ile gerçekleştirilecek olan Mutlu İnsan Zihin Ruh Beden Festivali.

Bu festivalde kimler yok ki... Cuma günü 11.00 deki açılışı kalp ve damar cerrahı Prof.Dr. Bingür Sözmez ve Yoga Terapi Uzmanı Dr. Neslihan İskit yapıyor. Ardından tamamlayıcı tıp ve nöral terapi uzmanı Prof. Dr. Hüseyin Nazlıkul, Dr. Ender Saraç ve psikoterapist ve tomatis terapisti İris Steinfeld var.

Cumartesi günü homeopati uzmanı Dr. Levent Buda, Yoga terapi eğitmeni Merih Kenet, Louisa Hay Türkiye lideri Aylin Algun, İlişki Koçu Hande Akın, Psikiyatrist ve Üsküdar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nevzat Tarhan dikkati çekiyor.

Pazar günü ise 11.30’da “Nefes Teknikleri ile Detoks ve Botoks” konusuyla benim 1 saatlik konferansım olacak ve ardından Nefeste Saklı Hayat – Gündelik Yaşam İçin Burun Nefesleri Kılavuzu kitabımın imza etkinliğinde okurlarımla buluşacağım. Benim ardımdan programda fitoterapi ve akupunktur uzmanı Dr. Ümit Aktaş, tasavvuf araştırmacısı yazar Cemalnur Sargut, meditatif rehber ve yazar Mert Güler, derki.com genel yayın yönetmeni Hasan Sonsuz Çeliktaş ve “Açık Ruh Ameliyatı” kitabının yazarı Dr. İzzet Memi var. Bu isimler dışında diğer 3 salonda da çok değerli konuşmacılar ve bir dizi Atölye Çalışması olacak.  60TL’den başlayan festival biletleri üniversite öğrencileri ve 60 yaş üzerindeki kişilere %50 indirimli. Detaylı program için www.zihinruhbeden.org web sitesine bakabilirsiniz.

Aynı tarihlerde gerçekleşecek ikinci festival ise, Festiva şirketinin sahibi sevgili Leyla Doğan’ın organizasyonuyla uzun yıllardır yılda iki defa gerçekleştirilen Natürel Beden, Zihin ve Ruh Sağlığı Festivali. Beşiktaş Deniz Müzesinde yer alacak  festivalin ana teması Beyinden Bilince Yolculuk. Müthiş zengin seminerler, konferans ve atölye çalışmalarının yer alacağı festival boyunca ben de 6 Mayıs Cumartesi günü 15.30’de Nefeste Saklı Hayat kitabımla imza etkinliği yapacağım. 25TL olan bu festivalin detaylı programını www.festivaistanbul.com web sitesinde bulabilirsiniz.

Kendi içindeki gücü keşfetmeye karar vermiş herkesi bu festivallere bekliyoruz!
Beni görmek isteyenler unutmayın, 6 Mayıs Cumartesi günü 15.30’da Deniz Müzesi’ndeki Naturel Festivalinde İmza Etkinliğim; 7 Mayıs Pazar 11.30’da İstanbul Kongre Sarayındaki Mutlu İnsan Festivalinde ise seminerim ve ardından gene imza etkinliğim olacak.

Hepinizi bekliyorum!

Ebru Şinik ile İyi Ol, Mutlu Ol!

Ayurvedik Yaşam ve Wellbeing Danışmanı

www.yukselencag.com