Aşk yakınınızda falan değil!

Şanslı azınlıktan biri olarak süper enerji topladım.

Oben Budak

Oben Budak


Aşk yakınınızda falan değil!

Bütün yazı Alaçatı’da geçiren şanslı azınlıktan biri olarak süper enerji topladım. Tatile gelip ruh halini pozitife döndüren çok kişi gördüm bu sayede. Çünkü tatil demek sadece güneş, deniz, kum demek değil. Bu sıraladığım şeylere bir de seksi eklersen, işte sana mükemmel tatil!

Yaz mevsiminde kafalar zaten tatil moduna ayarlandığı için izin günlerinin kullanıldığı tatil beldelerinde daha rahat oluyor insan. Hiç flörtleşmediği kadar flörtleşmek, hiç sevişmemiş gibi de sevişmek istenebiliyor. Evdeki hesap her zaman çarşıya uymasa da bu konularda en başarısız kadının bile tatile gittiği zaman hoş bir anısı olur. Çünkü aynı kafa erkeklerde de olduğu için karşılıklı libidoları çarpıştırmak pek bir zevklidir. Benim etrafımda da bu kafaya girip, önüne gelen uygun erkekle yakınlaşıp, dans eden çok arkadaşım oldu. Barda tanışılıyor, içki içilip keyifli sohbet ediliyor. Gece odaya beraber dönülme şartı olmadan keyifli vakit geçirip eğleniliyor. Düşünsenize tatil yerinde hoş adamlarla sohbet edip, sonrasında uykunuz gelince gidip yatıyorsunuz rahatça. Neden, çünkü yarın aynı şekilde başka bir erkekle daha tanışma olasılığınız var, çünkü adı üstünde; tatildesiniz. Yazlık belde muhabbetleri böyle ilerlerken, bu işin bir de yaşadığınız şehre geri dönme kısmı var tabii. Tatili harika erkeklerle geçirmiş olarak dönen kadının özgüven patlaması konusu biraz sorun. Hepsinde aynı laf; “Bu kıştan çok ümitliyim, aşk çok yakınımda!” İşin aslı hiç de öyle değil aslında. Geçmiş, güneşli dönemde kaldı artık. Tatil kafasından çıkıp, gerçek dünyaya dönmek herkes için iyidir. Yaz tarifesi ayrı, kış tarifesi ayrı. Aşkın uzaklığı değişmiyor, bir gün kapınızı çalabilir de, bir 10 sene bekletebilir de. Bunun için bir moda girmeye gerek yok.

Aşk yakınınızda falan değil! - Resim : 1
En iyi hediye
Biz erkekler hiçbir şeyi çok sallamadığımız gibi kozmetiği de çok sallamayız. Son dönemlerde genç görünümü korumak adına yüz kremi, gece serumu gibi doğamıza uzak şeylere bir yakınlık hissetmeye başladık. Yani araştırıp almak mesele değil de onları sürme konusunda kadınlar kadar sadık değiliz kremlerimize. Ama parfüm derseniz işin rengi değişir. Her erkeğin takıntılı olduğu birden fazla parfüm adı sayılabilir. Hatta iddia ediyorum ki, sevdiği tonları bildikten sonra bir erkeğe alınabilecek en güzel hediye parfümdür. Şahsi fikrimi soracak olursanız bence son dönemde çıkan en iyi erkek parfümü Tom Ford Noir. İlk çıktığından beri bayıla bayıla sürdüğüm parfümden aynı anda 10 tane hediye edilse bıkmam sanırım. Lafı gelmişken Tom Ford’un erkek bakımı için çıkardığı kozmetik ürünleri de bir harika. ‘Hediye olarak tek parfüm kesmez’ diyenler aklında bulundursun.

Aşk yakınınızda falan değil! - Resim : 2
Barbie stili
Ne yapacağını şaşıran moda dünyasının her seferinde daha tuhaf bir şeyle karşımıza çıkmasına alıştık artık. Bu seferki şaşkınlığım Barbie adına açılan Instagram hesabı. BarbieStyle adı altında hizmet veriyor. Milyonluk like’larıyla iş öyle bir yere vardı ki dünyanın en önemli tasarımcıları bile Barbie bizim kıyafetlerimizi giysin diye kendini yırtıyor. Moda editörleri ve fotoğrafçılar da Barbie’ye star muamelesi yapıyor. Evet evet, Barbie bizim Barbie, hani çocukluğunuzda elinizden bırakmadığınız en fazla 30 cm’lik arkadaşınız!

Ayrıldıktan sonra hiç normal değil!
•    ‘Tüm fotoğrafları yakmalısın, telefon belleğinden de silmelisin’ diye bir ısrar yok. Ama hala telefonun açılış fotoğrafı birlikte çektirdiğiniz bir poz ya da onun solo pozuysa…
•    Sosyal medyada arada sırada birbirinizin fotoğraflarını like’lamanız ya da yorum yazmanızda sorun yok ama sosyal medyayı onun nerede olduğunu kontrol için kullanıyorsan…
•    Arkadaşlarına onun hakkında bir şeyler anlatman ya da özlemen konusunda bir sınırlama yok. Ama bütün konuşmalarının ana kahramanı hiç ara vermeden hala o ise…
•    Yeni tanıştığın bir adama ayrıldığın kişiden bahsetmen normal. Konu arasında lafı gelirse çekinme. Ama randevunda bile durup durup lafı eski sevgiline getiriyorsan…

Aşk yakınınızda falan değil! - Resim : 3
Yeni trend; çarpı
Şaka şaka! Göğüslerin üstüne flasterle iki çarpı atmak gibi bir moda çıkmadı henüz. Hoş Miley Cyrus arkadaşlarıyla eğlenmek için gittiği bir partiye sadece göğüslerinin üzerine çarpı şeklinde bant atarak gitti. Bir de üstüne Sibling, Londra’daki moda şovunu bu şekilde göğüsleri bantlanmış kadınlarla yaptı. Muhakkak bizde de yapan çıkacaktır çok kısa sürede. Sonrasında da bir bakmışsın trend olmuş. Fena mı olur, bence olmaz!

Aşk yakınınızda falan değil! - Resim : 4
Estetik hevesi
Çevremdeki kadınların yaş ortalamasını alarak konuşmam gerekirse 30’unu geçen hemen botokslanıyor. 35 sonrasında gerdiren, göz altı torbalarını aldıran kadın sayısı da azımsanmayacak kadar fazla. Ameliyat olduklarını gördüğüm zaman ilk tepkim, ‘nasıl korkmadınız?’, oluyor açıkçası. Tamam sonucunda gençleşiyorsun ama çekilen ızdırabın da hatırı sayılır. Bu kadınların ortak özelliğini söylemem gerekirse; hemen hepsi de gece makyajını silmeden yatanlardan, artı düzenli krem kullanmayanlardan oluşuyor. Yani sen genç dönemlerinde cildini mahvediyorsun, sonra işi ameliyat olayına döküyorsun. Burada bir mantık hatası mı var, bana mı öyle geliyor hanımlar, ne dersiniz?

Aşk yakınınızda falan değil! - Resim : 5
Derya Şensoy  ile ayaküstü 
Tatil sonrası dizi setlerine geri dönen Derya ile şipşak konuşuverdik.

Pazar pazar rahatsız ediyorum ama şu an üzerinde ne var? Eşofman, Mikili tişört ya da tüylü terlik?
Mikili tişört.
90’lar dizisinin setinden en iyi arkadaşın kim, en çok kime gülüyorsun?
Ümit Erdim ve Eser Eyüboğlu. Muhteşem ikili. Bir arada olduklarında gülmemek imkansız.
Geçirdiğin en korkunç tatil nasıldı?
Korkunç bir tatilim olmadı hiç sanırım. Tatilin psikolojisi bile güzel, nasıl korkunç olsun!
Yarın sabah bir yere gitmek istesen bu neresi olurdu?
Prag’a gitmek isterdim. En çok görmek istediğim yer.
Topuklu ayakkabılarla aran nasıl, en uzun kaç saat ayağından çıkarmamışsındır?
Topuklu ayakkabıyla pek aram yok. En uzun herhalde çekim için 8-10 saat topuklu ayakkabıyla kaldığım olmuştur. Zorunlu değilsem üç saati geçmez.
Yaptığın en büyük moda hatası neydi?
Çok kalıcı moda hatalarım olmadı galiba ama bazen saçlarımı değişik renklere boyuyorum evde kendim. Hep iyi sonuç aldığımı söyleyemem.
Yaşayan en seksi Holywood erkeği kim?
Hugh Grant olabilir. İngiliz aksanı hep çekici gelmiştir bana.
Yemek konusunda kendini kaybettiğin sofra hangisi?
Her türlü kahvaltı sofrasında kendimi kaybedebilirim.
Hangi yiyeceğin kalorisinin sıfır olmasını isterdin?
Çikolata!
En saçma batıl inancın hangisi?
Kimsenin elinden makas, bıçak almam. Kavga ederiz diye.
İstanbul’a bir notun var mı?
Trafiği çöz artık!