2018 komedi filmleri neler?

Komedi filmleri açısından 2018 verimli bir yıl oldu. 2018 komedi filmleri arasında Ailecek Şaşkınız, Arif v 216 ile Deliha2, yerli komedi filmleri olarak sezona hızlı bir giriş yaptı. Şimdi gelin hep birlikte 2018’in en iyi yerli ve yabancı komedi filmlerine göz atalım.

2018 komedi filmleri neler?

2018 yılının başında itibaren vizyona giren yerli ve yabancı komedi filmlerini sizler için derledik. Özellikle yerli komedi filmleri yüksek izlenme rakamlarıyla oldukça beğeni topluyor. İşte izlerken kahkahalarınıza engel olamayacağınız filmler...

2018 komedi filmleri yerli


Ailecek Şaşkınız

Çocukluk arkadaşı olan Ferhat ve Gökhan filmimizin başkahramanları. Ferhat’ın babası Zeki Bey emekli olur ve ailenin şımarık oğlu Ferhat inşaat şirketinin başına geçer. Macera böylece başlar. Ayrılmaz ikilimiz, CEO Ferhat ve muhasebe müdürü Gökhan, şirket ihalesi için çalışırken kendilerini bir hırsızlık olayının içinde bulurlar. Ferhat’ın çalınan atını bulmaya çalışırken yolları polis amiri Elif’le kesişir. Zekası ve güzelliğiyle Ferhat’ın aklını başından alan Elif hırsızlık olayının aydınlatılmasını sağlar. Bu arada Ferhat ve Gökhan‘ı hiç hesapta olmayan şeyler beklemektedir. Filmin yönetmen koltuğunda Selçuk Aydemir oturuyor. Filmin başrollerinde, son yıllarda komedi dünyasının tartışmasız en başarılı ikilisi olan, Ahmet Kural ve Murat Cemcir var. Esas kızı ise Saadet Işıl Aksoy oynuyor. Cengiz Bozkurt gibi değerli isimlerin oyunculuğuyla da zenginleşen film, ailecek izlenmeye değer.

2018 komedi filmleri neler? - Resim : 1

Arif v 216
2018 komedi filmleri listesindeki en başarılı isimlerden biri de elbette Cem Yılmaz etkisiyle Arif v 216. Cem Yılmaz‘ın yazdığı ve Kıvanç Baruönü’nün yönettiği Arif v 216  Ocak ayında vizyona girdi. Tek hayali insan olmak olan 216 robotu, uzaydan dünyaya gelir. Yakın arkadaşı Arif’le dünyalı gibi yaşamaya başlar. Dünya hayatına alışmaya çalışırken aşık olur. 216 robot olduğunu insanlardan saklamaya çalışır ama başaramaz. 216’nın kopyasını yapmak isteyen bir iş adamı onunla anlaşır. Bunu öğrenen Arif hem dostunu hem dünyayı kurtarmak için maceraya atılır. Cem Yılmaz, Ozan Güven, Farah Zeynep Abdullah, Zafer Algöz, Özkan Uğur gibi dev bir oyuncu kadrosu olan film, 2018 komedi filmleri arasında görülmeye değer filmlerden.

2018 komedi filmleri neler? - Resim : 2

Deliha 2
2018 komedi filmleri arasında baş karakteri, yazarı ve yönetmeni kadın olan farklı bir filmle karşınızdayız. Birinci filmde hayatının aşkını arayan Zeliha bu filmde kariyer peşinde koşuyor. İlk filme göre daha olgun bir Zeliha çıkıyor seyircinin karşısına. Ünlü bir restoranda iş bulan Zeliha’nın buradaki maceralarını izleyeceksiniz. Rol aldığı filmler ses getiren Gupse Özay’a bu filmde Eda Ece, Derya Alabora ve Hülya Duyar gibi isimler eşlik ediyor.

2018 komedi filmleri neler? - Resim : 3

Kayhan
Recep İvedik serisiyle belli bir izleyici kitlesi toplayan Şahan Gökbakar, 2018 komedi filmleri denince de akla gelen ilk isimlerden. Şahan Gökbakar, bu sefer farklı bir tiplemeyle izleyici karşısına çıkıyor. Temiz kalpli, masum Kayhan mezun olduğu okulun pilav gününe katılacaktır. Pilav gününü dört gözle bekleyen Kayhan, mezun olduğu senenin okul yıllığını görünce büyük bir şok yaşar. Yıllarca dost bildiği arkadaşlarının kendi hakkında yazdıklarını görünce yıkılan Kayhan için artık intikam alma vaktidir. Bütün eski dost bildiklerinden hesap soracaktır. Bu nefretin hesabını sorarken birbirinden komik şeyler yaşanacaktır. Togan Gökbakar’ın yönettiği filmde, Şahan Gökbakar’a İrfan Kangı ve Gökçe Eyüboğlu gibi oyuncular eşlik ediyor.


2018 komedi filmleri neler? - Resim : 4

2018 komedi filmleri yabancı


Faydasız ve Aptalca Bir Hareket

ABD’nin en çok satan mizah dergisinin kurucusu olan Doug Kenny’ nin gerçek hayatını anlatan belgesel tadındaki film, 2018 komedi filmleri arasından bu yönüyle ayrılıyor. Aynı zamanda pop müzikle de uğraşan kahramanın hayatı mücadeleyle geçiyor. Tüm zorluklara rağmen asla pes etmeden direnen Douh Kenny’nin hayatı tam bir komedi.

2018 komedi filmleri neler? - Resim : 5

İlk Tanıştığımız Gece
Kurgusu ve hikayesiyle 2018 komedi filmleri içinde farklı bir yerde duran ve artık bir klasik olan 50 İlk Öpücük'ü çağrıştıran İlk Tanıştığımız Gece, keyifli vakit geçirten, hoş bir seyirlik. Arkadaşları Noah’ı bir partiye davet eder. Noah partiye gittiğinde Avery’nin güzelliğine vurulur. O dakikadan itibaren Avery’nin dikkatini çekmek için türlü türlü şeyler yapar. Bir süre sonra da Avery’nin dikkatini çekmeyi başarır. Gecenin sonunda kızın kendini sadece bir arkadaş olarak gördüğünü anlayan kahramanımız, büyük bir hüsran yaşar ve zamanı geriye almayı hayal eder. Hoşlandığı kızın kalbini kazanmak için hayal ettiği şey, kabinde fotoğraf çektirirken gerçek olur.

2018 komedi filmleri neler? - Resim : 6

Üvey Kız Kardeşler
Üvey Kız Kardeşler 2018 komedi filmleri listesindeki yabancı komedi filmlerinden en beğenilenler arasında. Film lisede okurken dans grubu kuran genç kızların komik serüvenlerini konu alıyor. Okula yeni gelen siyahi genç kız Naturi, siyahi arkadaşlarıyla, kendiyle dalga geçen beyaz kızlara yarışmada rakip olacak bir dans grubu kurar. Okulda ve dışarıda gösteriler yaparak dikkatleri üzerlerine çekerler. Tabii ki beğenenler kadar kıskananlar da olacaktır onları. Kendi aralarında çekişmeler de başlayınca…

2018 komedi filmleri neler? - Resim : 7

Birkaçını sıralamaya çalıştığımız 2018 komedi filmleri yılın ilk çeyreğinde bol bol gişe yaptı. Bakalım 2018 komedi filmleri yılın geri kalanını nasıl geçirecek…

En çok izlenen romantik komedi filmleri neler? TIKLAYIN