Pera’da bir ‘Duble’!

Duble Meze Bar, modern bir meyhane konseptiyle karşınızda!

Pera’da bir ‘Duble’!

Tarihi Pera’da, Palazzo Donizetti Hotel’in muhteşem manzaralı terasında yerini alan Duble Meze Bar, şehrin merkezinde sunduğu özgün, huzurlu ve keyifli atmosferini, Emre Çapa ve Arto Ankaralıyan’ın modernleştirdiği meze yorumlarıyla birleştirerek unutulmaz bir lezzet deneyimi vadediyor.

Duble mutfağından çıkan menüde, Türk mutfağının geleneksel tatları mekana özel dokunuşlarla hayat bularak ilginç olduğu kadar cezbedici lezzetler sunuluyor. Ortadoğu, Anadolu ve Balkanlar mutfağından esinlenilen meze tabaklarında yerini alan lezzetler, her daim sezona ve tazeliğe göre yeniliyor. Duble mezelerinde kullanılan lokal ürünler, modern çağın getirdiği en son teknikler ile pişirilerek sunuluyor.

Tarihi yarımada manzarası Duble’de!

Yemek ve lounge alanları olmak üzere iki kata ayrılan mekanda, eğlenirken rahatlamak isteyenler için, oturma grupları ve yastıklarla tamamlanmış eşsiz manzaralı teras bölümü dikkatleri üzerine çekiyor. İster yoğun iş temposuna, ister alışveriş koşuşturmacasına verilen kısa bir mola, ister uzun sohbetlerle renklenen keyifli bir akşam yemeği için her zevke uygun alternatifler sunan Duble, bakmaya doyum olmayan tarihi yarımada manzarasını da ayaklar altına seriyor. Yemeğin ardından, gecenin ilerleyen saatlerinde keyfe keyif katan teras bölümünde eğlence, müziğin ritminde hayat buluyor. Alışılmışın dışında tatları, manzarası, keyifli müzikleri ile Duble, Pera’da konuklarına beklentilerden fazlasını sunuyor…

Geleneksel Türk mutfağını yenilikçi meze yorumlarıyla harmanlayan Duble Meze Bar, Pera’da eşsiz bir manzarada tarihi yarımadayı ayaklar altına sererek huzuru ve keyfi lezzetle birleştiriyor.
Yöresinden malzemelerle sezonluk tatlar...

Duble'nin kalbi konumundaki yaklaşık 10 metre uzunluğundaki meze barı, ister yemek yemek ister 40'tan fazla meze siparişi vermek isteyenler tarafından kullanılabiliyor. ‘Tarçınlı Barbunya’dan ‘Carcerun’a, ‘Tavuklu Frik’ten, ‘Avokadolu Sarımsak Püresi’ne kadar birçok kendine özgü mezeyi menüsünde barındıran Duble, bilindik mezeleri farklılaştırdığı mutfağında, ‘Keçi Peynirli İncir’i, ‘Pastırma Turşusu’, ‘Cevizli Yoğurt’ ve ‘Kurutulmuş Levrek’i ile de oldukça iddialı… (Mezeler 18-24 TL, ana yemekler 35-45 TL arasında değişiyor... )

Pera’nın tüm enerjisini hissettiren atmosferi, yarım adanın gizli kalmış güzelliğiyle huzuru sunan terası ile Duble, kısa zamanda yeni sezonun gözdesi olmaya aday! Darc Mimarlık’ın kurucusu Ufuk Alparslan’ın tasarımıyla hayat bulan Duble’de, minimal dokunuşlar ve doğal dokuların yanı sıra ağırlıklı olarak ahşap dikkat çekerken, aynı zamanda şık bir ambiansla yaratılan kentli yaşam tarzı sıcak bir havayla birleşiyor.