Tarçınlı hurmalı fındık sütü

Sağlıklı bir içecek tarifi...

Malzemeler:
● 1 kase çiğ fındık
● 1 kase su
● 4 büyük boy hurma
● 1/4 tatlı kaşığı muskat
● 1 tatlı kaşığı tarçın

Hazırlanışı:
Fındıkları bir gece önceden suya koyup 24 saat bekletin ve kabuklarını temizleyin. Hurmaların çekirdeklerini çıkarın. Mutfak robotunda tüm malzemeyi pürüzsüz bir kıvama gelene kadar çekin. Yoğunluğunu istediğiniz kadar su ekleyerek ayarlayabilirsiniz. Tarçınla süsleyerek servis edin.

* Formsante dergisinden alınmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.