Arap kızı camdan bakıyor!

Ünlü markalar ve Ortadoğu ezgileri taşıyan kokular...

Nilgün Yıldız

Nilgün Yıldız


Arap kızı camdan bakıyor!

Sizi bilmem ama ben Ortadoğu ezgileri taşıyan kokuları ağır bulsam da ünlü markalar onlara yönelmiş...

Ortadoğu denilince benim aklıma baharat kokuları geliyor fakat ünlü firmalar bu baharat kokularından esinlenerek birçok parfüm üretmiş. Bu parfümler sana göre mi derseniz ağır parfümleri seven biri olsam da kokular burnuma biraz keskin geldi. Ama siz ben asansörden indikten on beş dakika sonra bile kokum asansörde kalsın, insanlar beni kokumdan tanısın diyorsanız bu parfümler tam size göre....

Arap kızı camdan bakıyor! - Resim : 1
Yıllardır en özel günlerde kullanmak için sakladığım Tom Ford Black Orchid hayranı olarak merak ettiğim kokulardan biri Tom Ford’un yeni parfümleri oldu. Bu parfümler arasında en iddialı olanlardan biri Tom Ford Sahara Noir. Gündüz değil de bana göre gece kullanılabilecek olan bu parfümün 50 ml fiyatı, 382 TL.
Arap kızı camdan bakıyor! - Resim : 2
Eğer biraz daha mistik ve ağır kokulardan vazgeçemiyorsanız Tom Ford’un Jasmine Noir isimli yeni parfümünü deneyebilirsiniz. Bu parfüm isminden de anlaşılacağı gibi yasemin kokusundan izler taşıyor. Fiyatıyla da özel bir parfüm olacağını gösteriyor. 50 ml fiyatı, 510 TL olan bu parfümün 100 ml fiyatı 750 TL, 250 ml fiyatı ise 1230 TL. Ve son olarak yine TomFord’un Ortadoğu ezgilerini taşıyan yeni parfümü Noir de Noir’in 50 ml fiyatı, 510 TL.

Arap kızı camdan bakıyor! - Resim : 3

Yine bir diğer Ortadoğu ezgisi Estee Lauder’dan geldi. Parfümün adı Amber Mystiqie ve 100 ml fiyatı ise 330 TL. Bana biraz Arap ülkelerinde küçük şişelerde satılan parfümleri anımsattı ama denemenizde fayda var.