Ben kim miyim?

Aslında söze böyle başlamak zormuş.

Nilgün Yıldız

Nilgün Yıldız


Ben kim miyim?

Ben kim miyim? - Resim : 1
Aslında söze böyle başlamak zormuş. Elele.com.tr kullanıcılarıyla her gün güzellik dünyasından yeni haberleri, ürünleri ve deneyimleri paylaşacak olan kişiyim. Kısacası güzellik dünyasının gözü, kulağıyım.

Bu arada ben de herkes gibi kozmetik bağımlısı bir kadınım. Kim gözüne, dudağına, yüzüne ne sürmüş, ne moda, neyi nerden bulabilirim gibi soruların cevaplarını bulmak için amansız bir mücadeleye girmekten korkmayacak biriyim yani kısacası ben de bir Elele kadınıyım!
Kendimden bahsetmem gerekirse; İstanbul’da doğdum, Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi’nden mezun olduktan sonra başta internet dünyasında olmak üzere güzellik editörlüğü maceram başladı. Birçok dergide güzelliğe dair haberler yapıyorum. Yaklaşık sekiz yıldan beri güzellik dünyasını takip ediyorum. Bu arada yanlış anlaşılmasın sadece kozmetik değil estetik dünyası da ilgi alanımı oluşturuyor. Beş dakikada zayıflatan bir estetik müdahaleyi henüz bulup, yazamasam da araştırmalarım devam ediyor. 

Lafın kısası ben de sizin gibi güzelliğe meraklı bir kadın olarak güzelleşmek adına olan her haberi sizlerle paylaşacağım. Umarım ayna karşısında geçirdiğiniz uzun anlarda tavsiyelerim işinize yarar.