Bu ürünlere bayıldıımmmm!

En çok da yeni sezonun yeni ürünlerine bayılıyorum!

Nilgün Yıldız

Nilgün Yıldız


Bu ürünlere bayıldıımmmm!

Biz kadınlar hemen her şeyden kolayca sıkıldığımız için her yeni sezon bizim için yeni bir başlangıç oluyor. Sadece kıyafetlerimiz ya da makyaj çantamız yenilenmiyor aynı zamanda ruhumuz da yenileniyor. Şunu denemeliyim, bunu almalıyım derken bir de bakıyoruz ki yepyeni bir görüntüyle birlikte yepyeni bir duygu seline de kapılmış oluyoruz. Kısacası benim en sevdiğim olan dönem markaların yeni ürünlerini tanıttıkları dönemler oluyor. Mesela bu ara kozmetik markalarının toplantıları bitmek bilmiyor. Ona mı gitsem buna mı gitsem derken son gezdiklerimi, gördüklerimi hatta almak için çıldırdıklarımı sizinle paylaşayım istedim. Siz de benimle görmüş kadar olun ve içerisinden birini mutlaka deneyin!

Yerim seni Sephora!

Sizi bilmem ama benim en sevdiklerimden biri de Sephora’nın yeni koleksiyonları oluyor. Yeni toplantılarında o kadar güzel ürünler vardı ki ben bile ne yapacağımı şaşırdım.

Bu ürünlere bayıldıımmmm! - Resim : 1

Sevgililer Günü için hazırlanan şu sete bakar mısınız ne kadar da sevimli?
Sephora Bubble bath & Shower Gel to Customize

Sokak sanatından sonra Sephora banyo sanatını sunar! Sephora’nın kişiselleştirilebilir banyo köpüğü ve duş jellerinin üzerine silinmez siyah keçeli kalemler ile birlikte istenilen mesaj yazılabiliyor. 24,90TL

Bu ürünlere bayıldıımmmm! - Resim : 2
 Peki ya bu maskara? Kirpikleri kıvırırken maskara sürmek bence bu kadar eğlenceli olamazdı!

Bu ürünlere bayıldıımmmm! - Resim : 3

Şu sıralar hayatımızın vazgeçilmezleri arasında yer almaya başlayan kuru şampuanlardan biri de artık Sephora’da. İngiltere’de oldukça ünlü olan Batiste kuru şampuanı deneyebilirsiniz.
Bu ürünlere bayıldıımmmm! - Resim : 4

Rengarenk bir sezon bizi beklediğine göre Make Up Forever’ın koleksiyonuna göz atmak gerekiyor. Baksanıza şu renklere! Bu far paletinin fiyatı, 115 TL.