Çatlamaaaaa!

Çatlaklardan gerçekten kurtulabilecek miyiz?

Nilgün Yıldız

Nilgün Yıldız


Çatlamaaaaa!

Çatlak konusunda tek ben değil neredeyse tanıdığım kadınların hepsi dertli...

Daha öncede yazmıştım... Çatlaklar en büyük derdim... Derdimiz... Doğum yapmış olmayan ben ergenlik çağında büyüme, kilo alıp vermeyle birlikte derimdeki çatlakları o dönem çok ciddiye almasam da bacaklarımda kendini giderek göstermeye başlayan bu çizgiler yavaş yavaş hayatımı karartmaya başladı. Aynı zamanda hamile kalan arkadaşlarımın da en büyük korkusu çatlaklar oldu. Kremler mi sürülmedi, yöntemler mi denenmedi. Bazılarında işe yaradı bazılarında ise yaramadı. Ben de ise çatlak kremlerini belki de çok düzenli kullanmadığım için çok da etkili olmadı. Bu sorunları kafamda büyütüp ne olacak bu çatlaklarımın hali diye yakınıp dururken yeni bir yöntem çıktığı haberi beni benden aldı. Bİ-One denilen bu yöntem diğerlerinin aksine dokulara hasar vererek değil dokuları onararak çatlakları gidermeye yarıyormuş.

Estethica Ataşehir Tıp Merkezi’nden çok eskiden tanıdığım ve gerçekten başarılı işlere imza atan Prof. Dr. Bülent Taştan aynı zamanda dermatoloji uzmanı olmasının da verdiği güvenceyle bana bu yöntemi anlattı. Benim de ilgimi çekti. Eğer merak ediyorsanız Prof. Dr. Bülent Bey’in anlattıklarını size anlatmayı bir borç bilirim.

Bİ-ONE denilen bu yöntem çatlaklarda oluşan derinliği dolduruyor böylece cilt eski sağlıklı günlerine kavuşuyormuş. Görünen çatlaklar hafiflerken her seans sonrası çatlaklara elveda demek biraz daha kolaylaşıyormuş. Yöntem hakkında şimdilik bunları söyleyebiliyorum. Çünkü henüz denemedim ama Prof Dr. Taştan'ın söylediklerinden çok etkilendiğim için kendimi feda edeceğim ve bu yöntemi deneyip size ayrıntıları seanslarla birlikte yazacağım. Bu arada unutmadan söyleyeyim basen, göğüs ve kol toparlamak için de bu yöntem kullanılabiliyormuş.