Dubai hatırası

Ortadoğu güzellik sırlarına bir de yakından bakayım dedim...

Nilgün Yıldız

Nilgün Yıldız


Dubai hatırası

Söylemesi ayıp olacak ama geçen hafta Dubai’deydim... Yine söylemesi ayıp olacak ama O her yıl gitmekten bıkmadığım bu ülke hem alışveriş hem de tatil cenneti... Size kısaca havamı attıktan sonra Dubai izlenimi olarak arkadaşlarımın hepsinin sorduğu ilk soruyu cevaplamak istiyorum. Hangisi mi? “Arap kızlarının kullandığı şu sürmelerden de buldun mu?” Acı ama gerçek bir cevap vermek istiyorum “Hayır!”.

Dubai’ye her gittiğimde ben de bu sorunun cevabının peşinden koşuyorum. Her yere gittim, en ücra köşelerde bile o kızların gözleri gibi gözlere sahip olmam lazım inadıyla  aradım. Ve bu yıl öğrendiğim sonucu açıklıyorum “Arap kızları her gün kuaföre gidiyor ve özel boyalarla gözlerine bizleri kıskançlıktan öldüren o sürmeyi çektiriyor.” Anlayacağınız bundan sonraki hedefim kuaförde kullanılan o sürmenin ne olduğunu öğrenmek olacak ama biraz beklemeniz gerekecek!

Gelelim ben yokken çıkan kozmetik yeniliklerine! Bunlardan biri Guerlain’in merakla beklediğim yeni terracota’sı oldu. Denedim ve muhteşem olduğunu gördüm kesinlikle ama kesinlikle tavsiye ediyorum. Bir de yeni gloss’una bayıldım. Dokusu çok yoğun değil ve hiç rahatsız etmiyor. O bulaşıcılık hissi de yok!

Yaza özel bir parfümde Shiseido’nun yıllardır değişmeyen ve çok güzel koktuğunu düşündüğüm yeni Zen. Özellikle yaz gecelerinde mis gibi kokmaya yardımcı olacak gibi görünüyor.

Dubai hatırası - Resim : 1

Guerlain Terracotta 4 Seasons Bronzing Powder, 183 TL

Dubai hatırası - Resim : 2
Guerlain Gloss D'enfer, 84 TL
Dubai hatırası - Resim : 3
Shiseido Zen Sun 100 ml, 205 TL