İğneden korkanlar burada mı?

Biliyorum çok cesursunuz ama “yalandan korkmam iğneden korktuğum kadar” demeyi de ihmal etmiyorsunuz. Bu durumda cildinizdeki lekeler ve kırışıklıklarla mutlu ve mesut yaşamaya devam mı edeceksiniz?

Nilgün Yıldız

Nilgün Yıldız


İğneden korkanlar burada mı?

Tamam, üzülmeyin… Siz de herkes gibi güzel görünmeyi hak ediyorsunuz. Peki ne yapacaksınız? Ciltte ton farklılıkları, lekeler, sarkmalar, kırışıklıklar, matlıklar ve gözeneklerdeki genişlikler… Nereyi açsanız uygulamalar genellikle iğneli oluyor, klasik cilt bakımlarından da sıkıldıysanız Dermatoloji Uzmanı Dr. Gül Yıldırım imdadınıza yetişiyor. İğneli uygulama yaptırmak istemeyenler için Akıllı Peeling isimli yeni bir seçenek geliştirildiğini Yıldırım, uygulamanın aynı anda birden fazla tedavi gerçekleştirmesi  nedeniyle akıllı peeling diye tanımlandığını belirtiyor. Bu yöntemin büyüme faktörü eklenmiş yeni versiyonu PQAge  Evolution Plus ile oldukça farklı bir uygulama olduğunu dile getiriyor.

İğneden korkanlar burada mı? - Resim : 1
Dermatoloji Uzmanı Dr. Gül Yıldırım

Canlılık veriyor

Dr. Gül Yıldırım, "İğnesiz bir  tedavi yöntemi olan Akıllı Peeling, bir yandan cildi gençleştirirken bir yandan da canlılık ve dirilik kazandırıyor, super lifting diye bilinen kaldırma işlemini gerçekleştiriyor. Uygulama ayrıca, süper lifting etkisine ek olarak kozmetik makyaj ve prp etkisini de garanti ediyor. Hastalar için en önemli avantajlarından biri de diğer yöntemlerin aksine uygulama sonrası kızarıklık, morluk, şişlik ve kabuklanma gerçekleşmediği için kişi günlük yaşamına kaldığı yerden devam edip, güneşe çıkabiliyor ve hatta makyaj yapabiliyor" diyor.

Haftada bir yeterli

Uygulaması kolay olan bu yöntem dokuların onarımını sağlayıp, derinin yenilenmesini ve kusurlarının giderilmesine yardımcı olurken daha ilk seanstan sonra ciltte belirgin bir sıkılaşma görülüyor. Haftada 1 kez uygulanan Akıllı Peeling’in tam etkisi için 5 seans öneriliyor.

Yüz bölgesinin yanı sıra dekolte bölgesine de uygulanabilen uygulama, bu bölgedeki kuruluk, kırışıklık, sarkma ve çizgilenmelerin giderilmesini sağlıyor. Ayrıca sivilceli cildin tedavisi, yeni yara izleri, çatlaklar ve cilt pigmentasyonu gibi sorunlar için de kullanılabiliyor.

Her mevsim uygulanabilen  ve ağrısız acısız bir yöntem olan yeni nesil Akıllı Peeling (PQ AGE Evolution Plus) ciltte parlaklık, canlılık, lifting ve aydınlanma sağlayarak yüzde ışıltı etkisi yaratmayı amaçlıyor.

Ben bu yöntemi henüz deneme şansını yakalayamadım ama deneyenlerin memnun olduklarını duydum. Ama eğer iğneden korkuyorsanız ama cildinizin ihtiyacı olduğunu düşünüyorsanız bence denemekte fayda var!