Kirpikler kıvrılıyor

Biliyorsunuz çok uzun süre kaşlarımızla uğraştık. Önce şeytan kaş denilen modaya uymak için kaşlarımızı incelttik de incelttik sonra da son modaya uyucaz diye kalınlaştırdık.

Nilgün Yıldız

Nilgün Yıldız


Kirpikler kıvrılıyor

Evet, ben de yaptım itiraf ediyorum. Kaşımla bir öyle bir şöyle diye oynayıp durduktan sonra çareyi kaşlarımı akışına bırakmakta buldum. Boşlukları ne mi yapıyorum? Tabii ki boyuyorum.

Şimdi sıra geldi kirpiklere... Bir kere hiçbirimiz yani bence çoğumuz kirpiklerimize rimel sürmeden evden pek çıkmıyoruz ya da çıkamıyoruz. Çünkü rimel sürmediğimiz günler sorular da gelmeye başlıyor, “Ne oldu hasta mısın?”, “Aaa, bugün makyaj yapmadın mı?”. Bu sorularla muhatap olmamak için makyaj çantamızın en kıymetlisi rimelimize doğru koşuyoruz.

Kirpik lifting de işte bu soruna çözüm bulmak için ortaya çıkan yeni bir güzellik akımı. Akımı diyorum çünkü seneye soluk kirpiklerin moda olmayacağını kim söyleyebilir? Ben de her zamanki gibi hiçbir şeyden geri kalmadan mahallemin en ünlü kuaförlerinden birinde uygulanan bu uygulamayı test etmek istedim.

İşlem çok kolay öncelikle bunu söylemem gerekiyor. Gözünüzü kapayıp, açana kadar bitiyor. Hiçbir acı yok. Siz gözünüzü kapatırken önce kirpiğiniz boyanıyor, sonra da teker teker kıvrılıyor. Bir süre sonra gözünüzü açtığınızda kendinizi eski Türk filmlerinden çıkmış gibi hissetmeyi bekleseniz de öyle olmuyor. Daha önce ipek kirpik uygulaması yaptıran biri olarak söylüyorum, ben de hiçbir etki yaratmadı.

Hatta bence yapanın yanlış uygulaması nedeniyle bir gözümün kirpiği gayet güzel görünürken diğerinde hiçbir fark yoktu ki... Tahmin edersiniz ki yapan kişi suçu kirpik yapıma atsa da ben bu işlemden hiç ama hiç memnun kalmadım. Yaptıran ve memnun kalan arkadaşlarım var ama bana sorarsanız ben kesinlikle tavsiye etmiyorum. Zaten altı ay falan dayandığı söyleniyor ama 15 gün sonra bende hiçbir şey kalmamıştı. Kısacası belki bu işlemi daha iyi yapan bir yerde yaptırırsanız bu sorunları yaşamazsınız ama ben yaşadım. Bu nedenle yaptıracağınız yeri seçerken çok ama çok dikkatli olun. Boşuna paranızın gitmesini istemem...