Makyaj çantası

Budur Bu kremler!

Nilgün Yıldız

Nilgün Yıldız


Makyaj çantası

Son zamanlarda nereye kafamı çevirsem BB ile karşılaşıyorum...
BB krem, BB krem... Aldı başını gidiyor... Aslına bakarsanız ilk çıktıklarında fazla önemsediğimi söyleyemem çünkü ben ‘fondötensiz çıkmam’ diyenlerdenim. Market olsun, gezme olsun hatta spor olsun fondötenim olmadan kendimi çıplak hissederim. Kısacası bu nedenle ne gerek var ki diye düşünmedim değil!

Aslında BB krem neymiş biliyor musunuz? Önceleri annelerimiz fondöten çok ağır geldiğinde nemlendirici kremle karıştırır yüzlerine sürerlerdi ya işte onun biraz daha gelişmiş halini düşünün. BB krem ile ilk tanışmam ise Garnier ile oldu ve sonra sırasıyla devamı geldi. Bir gün fondötene ihtiyacım olduğunda çekmecemde bulduğum Garnier kremi sürdüm ve aslında fondötenden çok da farklı olmadığını gördüm. Shiseido’nun BB kremi de en son denediklerimden biri.

Fondötenimi bırakıp BB krem kullanır mıyım? Sanmıyorum fakat tanıtımlarında da kullanıldığı gibi ünlüler gibi benim de acilen bir yere gitmem gerektiğinde örneğin evde biten koca paket bir cips almak için sokağa çıkmam icap ediyorsa
her sarışının ihtiyacı olan renklendirici bir kreme hayır diyemem. Bu nedenle BB kremimi makyaj çantamda taşımaktan çok evde tutmayı tercih ederim.

Fakat bu yazdıklarım sizi yanıltmasın! Eğer fondöten sürmeyi sevmiyorsanız bu kremler sizin için oldukça iyi bir seçenek. İçeriklerinde hem nemlendirici özellikler var ve bu sayede ekstra bir nemlendiriciye ihtiyaç duymuyorsunuz hem de yaşlanma karşıtı özellikleri olanlarla zamana karşı önleminizi almış oluyorsunuz.

BB kremlerden bazıları...
Makyaj çantası - Resim : 1
Garnier BB Krem, 19.90 TL
Makyaj çantası - Resim : 2
Shiseido BB krem, 125 TL