Memeler hafifliyor!

Biz kadınlar ya popomuzla ya mememizle uğraşmadan rahat edemeyiz. Küçük olur büyük olsun, büyük olur keşke küçük olsa deriz. Kısacası ne öyle ne de böyle kendimizden çok mutlu olmamayı çok güzel başarırız.

Nilgün Yıldız

Nilgün Yıldız


Memeler hafifliyor!

Eğer büyük memeliyseniz şimdi yazacağım konu size çok saçma gelecek biliyorum ama küçük memeleri de düşünmek gerek. Bencillik yapmayın derim! Memesinden memnun olmayan ama büyütme ameliyatına yanaşmayan çok arkadaşım var. Hepsi de eskilerin Samantha Fox’una benzemekten korkuyorlar... E, tabii haksız da sayılmazlar.

Ama günümüzde plastik cerrahi o kadar gelişti ki... Bırakın aşırı büyük meme riskini meme büyütme ameliyatı sonrası yaşanan protezin ağırlığı sorunu bile ortadan kalktı. Nasıl mı? Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr Onurkan İdacı, B-Lite Hafif Meme İmplantıyla, protezin hacmi aynı kalırken, ağırlığı yüzde 30'a varan oranda azaldığını belirtiyor.

Bu yeni nesil protezin uygulandığı hastalarda ameliyat sonrası 'neredeyse varlığını hissetmiyorum' cümlesini sıkça duyduklarını belirten İdacı, “Hastalarımız normalde hacmi büyüdükçe ağırlığı artan protezleri günlük yaşamda taşımakta zorlandıklarını söylerdi. Ameliyat sonrası hasta değerlendirmelerinde bu sorunla artık karşılaşmıyoruz. B-Lite rahatlık ve üstün hareket kabiliyeti sağlamasıyla normal protezlerin yerini tamamen alacak gibi görünüyor. Ayrıca hastaların başlıca kaygıları olan emzirme fonksiyonu ve meme ucu his duygusunun korunması konularında da son derece güvenli. B-Lite'ın kullandığımız diğer meme protezlerinde olduğu gibi meme kanseriyle ilişkilendirilmediğini ve meme kanserini gizleyecek herhangi bir olumsuz etkisi de bulunmadığını vurgulamak gerekiyor” diyor.

Memeler hafifliyor! - Resim : 1

Taşıyamayanlara müjde!
Dr. Onurkan İdacı’ya göre meme büyütme ameliyatına ihtiyacı olan hastalar genellikle ince bedenlere sahip, görsel olarak da beklentinin “zayıf vücut-büyük göğüs” lehine olması kadınları büyük hacimli protezleri tercih etmeye yönlendiriyor. Bu durum da hacmi büyüdükçe ağırlığı artan protezleri taşımayı günlük hayatta zorluyor. Özellikle de sporla uğraşanlarda.

Kısacası eğer memeniz küçükse ama ağırlık kaldırmak istemiyorum diyorsanız bu yöntemi doktorunuza danışabilir ve istediğiniz vücuda hafifçe kavuşabilirsiniz.