Selülit savaşı Vol:1

En sevmediğim kadın tipi selülitsiz kadın tipidir.

Nilgün Yıldız

Nilgün Yıldız


Selülit savaşı Vol:1

Ne o öyle, ne yaparsa yapsın ne bir çukur görünür, ne bir şey! Özellikle de bacaklarında selülit olmayan kadın benim için düşmandan da ötedir. Ben de düşmanlarımla başa çıkmak ve benim gibi düşmanlarına karşı güçlü durmak isteyen kadınlar için selülit savaşlarını başlatıyorum. Önce zırhımı giyinmeliyim, malum bikini giymek zor! Sonra da yola çıkmalıyım derken ilk denememe başladım! Her yazımda olduğu gibi bu yazımda da sizler için denemem gerekenleri denedim. 

Kara kara yaz geldi millet seviniyor da ben niye sevinemiyorum, bu bacaklardaki portakalı soyup mu yesem kabuklarıyla mı yesem diye düşünürken ofisin hemen yanı başındaki Divinia Güzellik Merkezi’nden bir teklif geldi. Selülit için harika bir uygulamaları olduğunu söylediler. “Allahım bu sefer duydun sesimi galiba” diyerek bir koşu fırladım ve nedir, ne değildir diye sorularımı hiç duraksamadan sordum ve rahat olun sorularımın yanıtlarını aldım! Oradaki Uzman Estetisyen Gizem Günaydın bana Vella Shape teknolojisiyle birlikte ciltteki kolajen miktarının arttığını ve radyo frekans dalgaları ile cildin güçlendiğini, sıkılaştığını ve elastik yapısının arttığını anlattı. Böylece selülit görüntüsü de iyileşiyormuş. En önemlisi de bölgenin durumuna göre 4 seanstan sonra gözle görülür sonuçlar elde edilebileceğinin söylenmesi oldu. Bu işlemden sonra tek yapmanız gereken ise bol su içmek oluyor. Tabii durur muyum hemen denemeliyim dedim ve tabi ki denedim!

Nasıl uygulanıyor?
Önce her zamanki gibi selülitli bölgem ölçüldü. Sonrasında kiloma da bakıldı ve işlem başladı. Önce sırt üstü uzandım ve bir uzman yöntemi uygulayan makineyi masaj yapar gibi sorunlu bölgelerde dolaştırdı. Acı hissetmiyorsunuz sadece makine zaman zaman ısınıyor ve bu da başka bölgeye geçmesi gerektiğinin işareti anlamına geliyor. Yaklaşık 45 dakika süren bu işlemden sonra ise en büyük şok tekrar tartıya çıkmamla oldu. Gerçekten tartıda yarım kilo daha az görünüyordum. Bu bir işaret midir bilemem ama Divinia Güzellik Merkezi’ndeki denemelerime devam edip size dördüncü seansa kadar bilgi vereceğim. Bakalım bu yöntem gerçekten etki edecek mi?

ŞOK...ŞOK...ŞOK
Bugüne kadar görüştüğüm birçok estetik uzmanı ananasın sıkılaşmada etkisi olduğunu söylemişti. Fakat ne yazık ki ananastan hiç hoşlanmam ve yaklaşık iki aydır ananas takviyesi içiyorum. Benim gibi bir selülit canavarı için etkili olduğunu ve görüntünün biraz düzeldiğini söylemeden geçemeyeceğim.