Selülit savaşları Vol:2

Selülitle mücadelede benimle yola çıkanlar bu yazım sizlere geliyor, sıkı durun!

Nilgün Yıldız

Nilgün Yıldız


Selülit savaşları Vol:2

Biliyorsunuz yaz boyu selülitler, çatlaklarla uğraştım durdum. Eğer siz de benim gibi kışın ağustos böceği gibi yatıp, yazın karınca gibi yöntem arıyorsanız; ki gelen maillerden böyle olduğunu anlıyorum, müjdemi isterim galiba denediğim yöntemler işe yarıyor!

Biliyorsunuz en son olarak Divinia Güzellik Merkezi’nde Velashape isimli uygulamaya başlamıştım. Bir önceki yazımda yöntemin ayrıntılarını anlatmıştım. Bu yöntemle olan ilişkim yaklaşık 1.5 aydır devam ediyor ve size gerçekten işe yaradığını söyleyebilirim. Hem bölgesel olarak inceldim (bunu ölçüler de gösteriyor) hem de selülitlerimde gözle görülür bir azalma oldu. Önceleri haftada bir uygulanan bu yöntemi şimdilerde iki haftada bir uygulamaya başladık. Bunun sebebi ise seanslar arasında ne kadar çok zaman olursa etkisini o kadar görebiliyor olmanız.

İkinci haberim ise bu yöntemin bir üstünü Vellashape 2’yi yakında deneyecek olmam. Bu uygulama diğerine göre çok daha etkili ve çok daha kısa süre içerisinde sonuç veriyor. Bakalım bu uygulama sonunda ben de bir Candice Swanepoel olabilecek miyim?