Selülit ve incelme deneme 1

Selülitlere ölüümmmmmmm!

Nilgün Yıldız

Nilgün Yıldız


Selülit ve incelme deneme 1

Selülitlere ölüümmmmmmm diye bir sprey olsa üzerlerine sıksak da yok olsalar....

Yukarıda yazdığım saçma değil gerçekten de çok içten istediğim bir dilek... Ama maalesef sinekleri öldüren spreyler selülitleri öldürmüyor. Kısacası iş başa düşüyor. Ben de bu konuda sizin için kendimi feda ederek yeni yöntemleri denemeye koyuldum bakalım hangi yöntem işimize yarayacak hangisi inceltecek hangisi selülitleri ortadan kaldıracak!

İlk denediğim yöntem Dr. Mustafa Karataş’ın tavsiye ettiği yeni bir yöntem oldu. İsmi lazım değil birçok ünlünün de denediği bu yöntemin adı V –shape. Selülitim olmasa da (yalaaaaaannnn) sizler için kendimi feda edip, denedim.

Tamam heyecanlanmayın anlatıyorum... Önce klasik olarak sizi sedye gibi bir şeyin üzerine yatırıyorlar ve sorunlu bölgenize vazelin sürerek o bölgenin tahriş olması engelleniyor. Sonrasında tatlı bir kız ultrason denilen başlıkla fazlalık olan bölgede bu aleti gezdirmeye başlıyor. Bu alet o bölgedeki yağların parçalanmasını sağlıyormuş. Her bir bacak yaklaşık 15 dakika sürüyor. Sonrasında ise başlık değiştiriliyor ve selülit masajı yapan aletlerin olduğu gibi bir başlık takılıyor. Üzerinde dönen yuvarlakların olduğu bu başlık da selülitlerin yok olmasına ve bacaklardaki dalgalanmaların gitmesini sağlıyormuş. Bu da yaklaşık 20 dakika sürüyor. Yalnız bu başlık uygulanırken o kadar yoğun bir ısı veriyor ki; bacağım yanacak diye çok korktum. Fakat sadece öyle bir his oluşuyormuş. Bacağımda hiçbir yanık olmadı. Isıyla birlikte harekete geçen kan dolaşımı selülitlerin yok olmasına yardımcı oluyormuş. Bu arada yağ ölçümünüz de yapılıyor ve 4 gün boyunca yağsız bir beslenmeyi kapsayan bir diyet veriliyor. Diyete uymamak ise riskli çünkü yağlı beslendiğinizde sorunlu bölgedeki yağların kırılmasıyla birlikte dışarı atılmamasına ve alınan yağlarla daha da çoğalmasına neden olabiliyorsunuz.

Bu uygulamanın sonuçları ilk seanstan itibaren fark ediliyormuş. Size bu konu hakkında bilgi veririm. Bölgenin genişliğine göre 10 gün aralıklarla en az 6-7 seans yaptırmak  gerekiyor. Fakat dediğim gibi işinde gerçekten başarılı olduğunu düşündüğüm Mustafa Bey’in sonuç almadan bir şeye başlayacağına inanmıyorum. Kendisi gerçekten olmayacak bir işlem için “olmayacak” diyen biri... Onula ilk görüştüğümde “şunu yaptırsam, bunu yaptırsam” diyen benim gibi birine “hiç gerek yok” diyen dürüst biri demekten de kendimi alamıyorum.

NOT: BİR DAHAKİ RANDEVUMDAN SONRA SİZE GELİŞMELER HAKKINDA BİLGİ VERECEĞİM.