Son dedikodular bende...

Kozmetik dünyasından haberler...

Nilgün Yıldız

Nilgün Yıldız


Son dedikodular bende...

Son dedikodular bende...
Şu sıralar ne yazsam diye düşünmüyor değilim çünkü ne yalan söyleyeyim başıma çok da bir şey gelmiyor.

Ben de başıma bir şey gelmesini beklemekten sıkıldım ve güzellik dünyasının başına gelenleri yazmaya karar verdim. Bu dünyada ayrılıklar yerine kavuşmalar var. Yeni markalar yavaş yavaş bize doğru gelirken yeni ürünlerle oldukça duygusal birleşmeler yaşanıyor. Saçmalıyorum gibi geliyor biliyorum o yüzden de kısaca söyleyeyim güzellik dünyasında yenilikler tüm hızıyla devam ediyor.
Son dedikodular bende... - Resim : 1

İlk haberim biz Marc Jacobs hayranlarına gelsin... Parfümleriyle gönlümüzü feth eden Marc Jacobs şimdi de makyaj malzemeleriyle bizi güzelleştirmeyi hedefliyor. Sephora mağazalarında satılmaya başlanan Marc Jacobs ürünlerin hepsi birbirinden şık ambalajlarıyla dikkat çekiyor. Kırmızıların, morların ve pembelerin cazibesine kapılmak için bu koleksiyona bir göz atmalısınız.

Son dedikodular bende... - Resim : 2
Bir tasarımcıdan diğer bir tasarımcı haberine geçersek ünlü Jason Wu’nun Lancome ile yaptığı ortaklıktan bahsedebiliriz. Bu makyaj koleksiyonunda ünlü tasarımcının çizgilerine rastlarken yine kendinizi renklerin büyüsüne kaptırabilirsiniz. Bu koleksiyonda ojeden, farlara, allıktan, pudralara aradığınız her şey var.

Son dedikodular bende... - Resim : 3

Bir de bildiğimiz markaların yeni ürünlerinden bahsetmeliyiz. İlki benim en sevdiğim markalardan biri olan Shiseido olacak. Cilt bakımına yeni bir nefes olarak gelen Ibuki Koleksiyonu (Nefes Koleksiyonu) oldukça iddialı. Bu koleksiyonun özelliği Shiseido yetkilelerinin söylediğine göre Shape Memorizing Cell Technology denilen (Şekil Hafızalı Hücre Teknolojisi). Bu bilimsel ve kozmetik yeni yaklaşım, cilde yenilenmiş bir canlılık veriyor, nemlenme ve koruma sağlıyor. Cilt enerjiyle dolarken hayat tarzının zararlı fenomenlerine karşı direniyor. Kısacası cildi zararlı etkenlerden koruyor. Temizleme, nemlendirme ve göz çevresi ürünlerinden oluşuyor.