Taze çıktı bunlar!

Kozmetik dedin mi duracaksın! Çünkü ne takip etmesi kolay ne de kaçırması!

Nilgün Yıldız

Nilgün Yıldız


Taze çıktı bunlar!

Bence bir kadının en renkli dünyası kozmetikleridir. Çünkü kozmetikte sınır yoktur. Moda gibi değildir. 'Ay benim kırmızı pantolonum var bir tane daha almaya gerek yok' demez aksine 'Ay benim kırmızı rujum var ama bunun rengi bir ton daha koyu hem bu daha parlak' der, evde yüzlerce kırmızı ruj biriktirebilirsiniz. Hem de hiç sürmeseniz de! E durum böyle olunca da kozmetik firmaları da hiç durmadan çalışıyor. Yeni yeni şeyler üretiyor.

NOTE
Bu aralar nereye kafamızı çevirsek kocaman bilboard’larda Nihat Odabaşı ile birlikte güzel kadınları görüyoruz. Sebebi ise NOTE markası. Kozmetiğe hızlı bir giriş yapan NOTE ürünlerini ben de yakından tanıma fırsatı buldum hatta deneme fırsatı buldum. Ve gerçekten çok beğendim... Bir kere ambalajı, tasarımlarıyla oldukça hoş görünen ürünlerin fiyatı da o kadar uygun ki duyunca ben bile şaşırdım. En çok rimelini ve göz altı kapatıcısını beğendim. Henüz sürmeye fırsat bulamadığım diğer ürünler arasında bir oje var ki... Rengi beni benden aldı! 

Taze çıktı bunlar! - Resim : 1
FullCoverage Concealer, 22.90 TL
Oje, 2.50 TL
Ultra volüme maskara, 19.90 TL

SEPHORA
Biliyorum Sephora markasını hepimiz seviyoruz. Özellikle bu sezon daha çok seveceğiz gibi görünüyor. Özellikle Brezilya esintileri taşıyan ürünlere bayıldım. Bir de bir göz paleti yapmışlar. Harika bir şey. Ipad şeklinde ve o kadar kolay taşınıyor ki... 

Taze çıktı bunlar! - Resim : 2
Sephora Rio Poudre Bronzante Sol de Rio, 49.90 TL
Sephora Palette V1, 129 TL
Benefit Lollitint Component1 No Reflection, 109 TL

ELANCYL
Şu sıralar hepiniz gibi ben de panikle selülit kremleri bölümünden ayrılmayanlardanım. Son olarak Elancyl’in Cellu Slim kremini kullanmaya başladım. 7 günde etkisinin görüleceği hatta 14 günde gözle görülür sonuçlar elde edileceği söyleniyor. Başlayalı henüz 2 gün oldu ama sonuçları çok merak ediyorum. 

Taze çıktı bunlar! - Resim : 3
Elancyl Cellu Slim, 89.9 TL