Yeni yine yeniden

Her sezon başında içim içime sığmaz benim...

Nilgün Yıldız

Nilgün Yıldız


Yeni yine yeniden

Her sezon başında içim içime sığmaz benim... O ruj senin bu far benim dolaşır, kokularla baş döndürürüm...

Yaz geldi dersem yalancı durumuna düşerim diye çok korkuyorum çünkü havaların durumu malum... Paltolar kalkıyor sonra tekrar kalktığı yerden iniyor. Makyaj malzemelerinde böyle bir durum söz konusu olmasa da ünlü markaların yeni koleksiyonlarını gördükçe “şu dışarı, bu kalsın, bunu vereyim” gibi makyaj çantasıyla konuşma günleri başlıyor. Kısacası bu sezon kozmetik yine göz kamaştırıyor. Lafı çok fazla uzatmadan hayran kaldığım bazı koleksiyonları sizlerle paylaşmak istiyorum...

Guerlain
Sizi bilmiyorum ama ben Guerlain’e bayılıyorum. Parfümleri, makyaj malzemeleri bana göre her şeyi birbirinden güzel. Yaz denilince özellikle terracota’sı benim vazgeçilmezim olur. 2013 yaz koleksiyonu da yine öyle olacak çünkü sürmeyi bırakın bu koleksiyona bakmaya doyamıyorum. Geçen yıl terracota serisinin fondötenini çok kullandım. Özellikle tatile gidip ilk günden kızaranlar için harika bir seçim... Yüzünüz anında pürüzsüz ve güzel bir ton alıyor. Böylece Alman kızlar gibi kıpkırmızı dolaşmak zorunda da kalmıyorsunuz.:)
Yeni yine yeniden - Resim : 1
Guerlain Bronzlaştırıcı Pudra, 183 TL

Yeni yine yeniden - Resim : 2
Fondöten, 138 TL


Yeni yine yeniden - Resim : 3

Bronzluk Artıran Serum, 150 TL






Tom Ford renkleri
Tom Ford bu sezon doğallıktan yana bir yön çizmiş ve özellikle rujlar başta olmak üzere bu koleksiyona hayran kalmamak mümkün değil. Türkiye’de sadece Harvey Nichols Kanyon Mağazası’nda satışa sunulan bu koleksiyonun en büyük özelliği - Tom Ford’un deyimiyle - kadınları “göz kamaştırıcı” yapmak. Bu arada Tom Ford’un (ne kadar yakışıklı olduğunu bilen var mı bilmiyorum ama kadın dünyası için büyük bir kayıp çünkü kendisi gay) 2013 yaz koleksiyonun en önemli özelliği ise tüm ürünlerin içerisinde bulunan gerçek inci Ne de olsa biz kadınlar incilere bayılırız... Koleksiyon ayrıca pembe ve bronz tonları olmak üzere ikiye ayrılıyor.
Yeni yine yeniden - Resim : 4
SKIN ILLUMINATOR - PINK PEACH 160 TL
ILLUMINATING CHEEK COLOR - BLUSH GUILT 160 TL
ILLUMINATING CHEEK COLOR - BRONZED AMBER 160 TL
CREAM COLOR FOR EYES - GOLDEN SAND 115 TL
CREAM COLOR FOR EYES - METALLIC CORAL  115 TL
NAIL LACQUER - WHITE 85 TL
LIP LACQUER - PINK 88 TL
BRONZING POWDER 250 TL



L’Oréal Paris
L’Oréal Paris’in yeni koleksiyonunda yer alan fondöteni Lumi Magique de oldukça beğenilen bir ürün. Fakat ben koleksiyonda fondötenden çok yüzünüzde istediğiniz noktaları aydınlatan Lumi Magique Touch of Light’a bayıldım. Ben denedim gayet memnun kaldım siz de deneyebilirsiniz.

Yeni yine yeniden - Resim : 5
Lumi Magique Fondöten, 39.99 TL
Lumi Magique Touch of Light Aydınlatıcı, 39.99 TL
Lumi Magique Pure Light Baz, 39.99 TL