Yepyeni sonbahar

Sonbahar gelince hüzünlenmem ben... Çünkü sonbahar demek yenilikler demek!

Nilgün Yıldız

Nilgün Yıldız


Yepyeni sonbahar

Şairin başladığı gibi duygusala bağlayarak başlamak her sonbaharın klasik geleneği olsa da ben öyle yapmayacağım. Çünkü sonbahar geldiğinde güzellikler dünyasının kapıları yeniliklere doğru tekrar aralanır. Bu nedenle size çok sık haber yazarsam hiç şaşırmayın. Mesela bugün Cosmed’in bir toplantısı vardı. Toplantı La Boom’da yapıldı. Emirgan’ın deniz havasıyla güneş birleşince biraz sıcak biraz keyif birleşti.

Cosmed denilince ilk aklımıza gelen yani şahsen benim aklıma gelen saç dökülmesi ve tüyler oluyor. Saç dökülmesini önleyici şampuanını kullananlar sonuçlardan oldukça memnun. Yeniliklere gelince Cosmed sonbahara yepyeni ürünlerle merhaba diyenlerden. Bir kere ilk olarak ürünlerin renkleri değişmiş. Yeşil, mor, pembe ambalajlarıyla daha soft bir tarz yaratılmış. Şampuan, saç kremi, nem maskesi, akne kontrol jeli, matlaştırıcı ve dengeleyici krem gibi birden fazla cilt bakım ürünüyle de sezona iddialı başlıyor. Bu nedenle denemeniz de fayda olduğunu düşünüyorum.
Yepyeni sonbahar - Resim : 1



Bayılıyorummmmm!

Bana en çok sevdiğin kozmetik markası ne diye sorsanız seçim yapmaya çok da hakkım olmasa da içlerinden en sevdiklerimden birinin Guerlain olduğunu söyleyebilirim. Öyle ki her şeyine bayılıyorum. Son olarak pudrasına hayran kaldım. Sonbahar koleksiyonu içinde yer alan MADAME ROUGIT benim favorim olacak gibi görünüyor. Henüz ürünü deneme şansım olmadı ama fotoğraflarına bakıp aşık olduğum bu ürünü en kısa zamanda denemeye düşünüyorum.

Yepyeni sonbahar - Resim : 2

Koleksiyonda sadece bu pudra değil La laque Couleur  ojelerin renkleri de harika. Tabi bir de ikili gözfarlarını unutmamak gerekiyor. Dikkatimi çeken diğer bir ürün ise Madame Batifole canlı fuşya rengi ruju. Bu koleksiyonu bir an önce denemeliyim. Siz de görselleri görünce benimle aynı fikirde olacaksınız.

Yepyeni sonbahar - Resim : 3