Kabaklı, havuçlu omlet tarifi nasıl yapılır?
Dilerseniz kahvaltıda dilerseniz günün her bir saatinde tüketebileceğiniz tok tutacak, hem lezzet hem de protein deposu bir omlet tarifine ne dersiniz: Kabaklı, havuçlu omlet tarifi... Nasıl yapılır diyorsanız işte kabaklı, havuçlu omlet tarifi ve yapılış aşamaları

KAÇ KİŞİLİK
3 kişilikHAZIRLAMA SÜRESİ
10 dakikaPİŞİRME SÜRESİ
20 dakikaKALORİ
200Kabaklı havuçlu omlet tarifi için gerekli malzemeler
- 1 adet kabak
- 1 adet havuç
- 4 yumurta
- Tuz
- Karabiber
- 3 yemek kaşığı zeytinyağı
Kabaklı havuçlu omlet tarifi adım adım yapılışı
1
Kabak ve havuç rendelenir. Zeytinyağında önce havuç ardından kabak sotelenir.
2
Yumurtalar bir kaba kırılır ve çırpılır. Kabak ve havuç içine eklenir, baharatlar ilave edilir ve sıcak tavaya geri alınır.
3
Omlet iyice pişirilir, isteğe göre ortasına peynir koyulur ve servis edilir.
yemek

Meyve ve sebzeler hangi sirke ile yıkanır? Doğru yöntemler

Bu Kafeye Giren Herkes Aynı Şeyi Sipariş Ediyor

Japon şeflerden sushi önerisi: Bu 6 noktaya dikkat!

Bayramda tüketebileceğiniz 5 fit tatlı tarifi

Ramazan Bayramında beslenme nasıl olmalı?

Bayram çikolatasını evde yapın! İşte bayram çikolatası tarifi

İslim kebabı tarifi

Modern dokunuşlarla yeniden yorumlanmış bir Ramazan sofrası

Uzun süre tok kalmak için sahurda neler yenmeli?
