Bezelyeli salata

 - kişilik   -
Malzemeler
1 su bardağı haşlanmış bezelye
Yarım demet marul
1 dolmalık yeşil biber
3 çengelköy salatalık
Taze soğan
Yarım su bardağı rendelenmiş cheddar peyniri
2 yemek kaşığı mayonez
Yarım su bardağı yoğurt

Hazırlanışı:
Marul yapraklarını yıkayıp kurulayın ve ince doğrayın. Derin bir kaseye alıp haşlanmış bezelyeyi ekleyin. Biberin çekirdek kısmını temizleyip küçük parçalar şeklinde doğrayın. Salatalıkları çok iyi yıkayıp kabuklarını soymadan küçük küçük doğrayın ve biberlerle beraber karışıma ekleyin. Küçük kesilmiş taze soğanı ekleyip harmanlayın ve tuz ile tatlandırın. Yoğurdu 2 kaşık mayonez ile çırpın ve salatanın üzerine döküp karıştırın. Üzerine rendelenmiş cheddar peyniri serpip servis yapın.
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.