Taze çıktılar!

Beğendiklerim, denediklerim...

Nilgün Yıldız

Nilgün Yıldız


Taze çıktılar!

Size de olur mu bilmem ama ben anlatacak çok şeyim birikince kendimi şaşırırım ve sonunda da hiçbir şey anlatamadığımı görürüm.

Uzun zamandır size yeniliklerden bahsetmek istiyorum ama ben zamanla yarıştıkça ürünler de benimle yarışıyor. Kısacası bana anlatılacak çok şey kalınca da kafam karışıyor. Bu nedenle en çok beğendiklerimden, denediklerimden bahsederek konuya başlıyayım.
Taze çıktılar! - Resim : 1
İlk olarak aşık olduğum diyebileceklerimden biri tabi ki de Michael Kors’un yeni makyaj ve parfüm koleksiyonu oldu. Bayıldım, ayıldım ve tekrar bayıldım. Neden mi? Çünkü herkes gibi benim de ilk dikkatimi çeken ambalajı oldu. Bu arada Michael Kors’u marka olarak da beğendiğim için geriye sadece denemek kaldı. Parfümlerin arasından Sexy Amber’i denedim ve gerçekten çok beğendim. Portakal, turunç ve beyaz çiçek damlalarını notalarını taşıyan bu parfümü eğer sandal ağacı ve misk seviyorsanız denemenizi şiddetle tavsiye ediyorum. Sporty Citrus, Sexy Amber ve Glam Jasmine isimli parfümlerin makyaj koleksiyonları da Sporty, Sexy ve Glam olarak üçe ayrılıyor.

Taze çıktılar! - Resim : 2
Söz yeni ürünlerden açılmışken bu maskaradan bahsetmeden geçemeyeceğim. Dolce&Gabbana’nın yeni maskarası Passioneyes Duo Mascara, iki fonksiyonluymuş. Kıvrık ve hacimli kirpiklere sahip olmamıza yardımcı olacak bu maskarayı denemedim ama marka güzel olunca sonucun da iyi olacağını düşünüyorum.
Taze çıktılar! - Resim : 3
Cilt bakımı şart!
Unutmadan söyliyeyim bu aralar bayıldıklarım arasında bir de Bliss markasının yeni ürünleri olan firm baby firm yani “sıkılaş bebeğim” var O Ben de dedikleri gibi sıkılaşmak için bu serinin göz çevresi için olan ürününü deniyorum. Oldukça etkili sonuçlar verdiği söylenen total eye system çift başlıklı ve çift etkili göz kreminin bir tarafı kaş altına sürülerek göz kapağındaki sarkmaları engellerken diğer tarafı göz altındaki torbalanma, morluk ve ince çizgileri gidermek için kullanılıyor. Oldukça ilginç! Bu arada Bliss markasının ürünlerinin nerede satıldığı sürekli olarak soruluyor cevabı ise sadece yetkili eczanelerde bulabileceğiniz! Yanlış yerlerde aramayın bence...

[email protected]