Evli, mutlu ve çocuklu: George Clooney

Dünyaca ünlü aktör George Clooney GQ dergisiyle röportaj yaptı. Hayatına dair merak edilenleri paylaştı!

Evli, mutlu ve çocuklu: George Clooney

Amerikan dergisi GQ'nun kapağında "yılın ikonu" olan 59 yaşındaki Clooney röportaj verirken, oğlu Alexander, röportaja beklenmedik bir şekilde katıldı. Babasının röportajını bölen küçük çocuk, "Baba yüzünde çikolata var" diyerek herkesi güldürdü.

ÇOCUKLARLA RENKLİ BİR HAYAT

Babasından şovunu çalan Alexander, röportajın havasını bir nevi değiştirmiş oldu. 42 yaşındaki avukat Amal ile evliliğini ve bu evliliğin hayatını nasıl zenginleştirdiğini GQ muhabir Zach Baron ile konuşan George Clooney, ikizleri Ella ve Alexander 2017 yılında dünyaya geldiğinden beri onların hayatlarını zenginleştirdiğini söyledi.

KENDİNİ ÇOCUKLARINA ADADI

Ancak aktör George Clooney, röportajı bozmayarak, "İşte oğlum. Buraya gel. Merhaba de. Merhaba Zach de." diyor. Muhabiri tamamen unutmuş gibi görünen aktör George Clooney, oğluyla bir süre ilgilendi. Kendisini çocuklarına tamamen adamayı tercih etmiş görünen aktör, çok mutlu bir görüntü çiziyor. Yaşının 3 olduğunu gururla söyleyen Alexander, doğum gününün yazın kutlandığını da ekliyor. 6 Haziran 2017 tarihinde doğan ikizler çiftin evliliklerine büyük bir mutluluk katmış görünüyor. İkizlerin babası olan George Clooney ailesi ile büyük bir sevgiyi yakalamış durumunda.

Evli, mutlu ve çocuklu: George Clooney - Resim : 1

3 ÜLKEDE EVLERİ VAR

İtalya Como gölü yakınlarında muhteşem bir malikaneleri bulunan çiftin çocukları da çok iyi İtalyanca öğreniyor ve bu nedenle muhabirle de İtalyanca da konuşuyor. İtalyanca, "İtalya'da hava çok sıcak" diyen 3 yaşındaki Alexander, böylece bu dilden de olumlu bir şekilde takdir alıyor. New York, Londra ve İtalya'da büyüyen ikizler, iki dile de inanılmaz hakim durumda. Çünkü Clooney ailesinin Como, Londra ve New York'ta da mülkleri bulunuyor.

'HAYATIM BOŞ BİR ODA GİBİYDİ' 

Röportaj sırasında, daha önce George ve Amal Clooney'nin evliliğinin krizde olduğuna dair söylentiler tekrarlanırken, bununla ilgili ünlü aktör şunları şöyledi. "Böyle bir şey asla yok. Eskiden işim, harika arkadaşlarım olduğunu düşünüyordum. Evet hayatım doluydu. İyiydim. Ama Amal ile tanışmadan önce hayatımın boş bir oda olduğunu fark ettim. Şimdi her şey değişti. Hayatım farklı bir hal aldı. Artık çocuklarım ve bir eşim var."

Sonuçta ünlü aktör muhteşem bir eşe ve iki çocuğa sahip ve başarılı bir kariyere devam ediyor. Böyle bir durumda daha ne istenir ki?