Harry Potter filmlerinin ünlü oyuncusu Robbie Coltrane hayatını kaybetti

Harry Potter filmlerinde Hogwarts'ta anahtarların ve yerlerin bekçisi Rubeus Hagrid'i canlandıran Robbie Coltrane 72 yaşında hayatını kaybetti.

Harry Potter filmlerinin ünlü oyuncusu Robbie Coltrane hayatını kaybetti

Harry Potter serisinde, "Hogwarst bekçisi Hagrid" ismiyle tanınan İskoç oyuncu Robbie Coltrane, 72 yaşında hayatını kaybetti. Robbie Coltorne'nin vefat haberi oyuncunun hayranlarını üzdü.

Coltrane’in ölüm haberi sadece hayranlarını değil oyuncu arkadaşlarınıda üzdü. Emma Watson, Instagram’da, Coltrane ile olan bir fotoğrafını paylaşarak onun ne kadar ince ve kibar biri olduğunu ve hiç unutulmayacağını yazdı.

Harry Potter filmlerinin ünlü oyuncusu Robbie Coltrane hayatını kaybetti - Resim : 1

Harry Potter serisinin yazarı J. K. Rowling de üzücü haber üzerine Twitter’da şöyle yazdı: “Robbie gibi birini bir daha asla uzaktan tanıyamayacağım. İnanılmaz bir yetenekti. Onu tanıdığım, onunla çalıştığım ve onunla güldüğüm için çok şanslıydım. Başta çocukları olmak üzere ailesine sevgi ve başsağlığı dileklerimi iletiyorum.”

İKİ YILDIR SAĞLIK SORUNLARIYLA MÜCADELE EDİYORDU

Deadline'da yer alan habere gören, ünlü aktör, iki yıldır sağlık sorunlarıyla mücadele ediyordu. Coltrane, İskoçya'nın Larbert kentindeki evinin yakınındaki hastanede hayata gözlerini yumdu.

Daha fazla magazin haberi için: Magazin Haberleri