Kylie Jenner

Eğer farkettiyseniz Kylie Jenner’ın serveti son zamanlarda en çok tartışılan konulardan biri. O kadar ki Ryan Murphy 'Kylie Forbes düşmanlığı' isimli yeni bir senaryo yazmalı. Detaylara birazdan gireceğiz. Kylie’nin 21 yaşında kendi başına zengin olan en genç trilyoner olması hakkında birçok tartışma var. Fakat Forbes bir anda’’Kyle Jenner’ın yalanlarla örülü ağı ve neden artık milyarder değil?’’ başlıklı bir haber yayınladı.

Keeping up with Kardashian reality showundan büyük paralar kazandı

84 milyon yıl sonra program bitecek olabilir ama Kylie Jenner’ın maaş çeki sonsuza kadar yatacak. Kardashianlar KUWTK sayesinde yüzlerce milyon dolar kazandılar ve bu parayı oldukça eşit bir şekilde paylaştılar. Menajer olan anne Kris Jenner, Ellen’a: ''para herkese oldukça eşit bir şekilde ödeniyor çünkü uzun saatler çekim yapıyoruz ve çok çalışıyoruz; bu programı ve markayı biz yarattık bu yüzden herkes çok mutlu’’ dedi.

Kylie Jenner’ın Kozmetik markası

Program Kylie’e çok yüksek mevlalar kazandırdı ama bu işin bir de şüpheli bir kısmı var eğer gerçek rakamlara bakarsak. Forbes’in araştırmasına göre Kylie Cosmetics yapılan reklamların aksine daha az karlı ve küçük bir iş. Coty yani Kylie Cosmetics’in yüzde 51 hissesini alan şirketin değerlendirmesine göre, Kyle Cosmetics inanılanın aksine 2018’de 360 milyon dolar değil 177 milyon dolar kazandı. Kylie’nin temsilcileri bunu yalanladı.

Tabii ki, sonuçta para paradır ve sonuç olarak Kylie Cosmetics Kylie’yi büyük hallerle yazacak olursak ZENGİN etti.

Kylie’nin toplam serveti ne kadar?

Forbes’in mayıs 2020 ağlarla örülü yalanlar başlıklı haberinde Kylie’nin serveti Kylie Cosmetics,reklam anlaşmaları, Kendall Jenner’la sahip olduğu kıyafet zinciri ve tabi ki Kuwtk sayesinde 900 milyon doların altında. Ama bir anda 200 milyon dolar azalarak 700 milyon dolara düştü bu servet.

Bir başka deyişle Kylie iddialara göre artık milyarder değil ama zenginsen eğer kimin umurunda ki?

Gelin biraz da serveti dışında Milenyum kuşağının gözde modeli Kylee Jenner'ın biyografisine bakalım... Instagram paylaşımları, serveti ve özel hayatıyla son birkaç senenin en popüler isimlerinden olan Kylie Jenner kimdir?

Tam adı Kylie Kristen Jenner, 10 Ağustos 1997 Los Angeles, Kaliforniya doğumlu ve Aslan burcu olan ünlü kişilik Kardashian-Jenner ailesinin en genç üyesidir. Bir girişimci, reality şov kahramanı ve bir sosyal medya fenomeni olarak biliniyor. Her dönem magazin bültenlerinde çokça konuşulan ve dünya çapında geniş bir kitle tarafından takip edilen Kim Kardashian’ın üvey kardeşidir. Yine dünyaca ünlü adından ve güzelliğinden sıkça bahsedilen Kendall Jenner’ın öz, Kourtney Kardashian, Khloe Kardashian ve Rob Kardashian’ın da üvey kardeşidir.

Kylie Sierra Canyon okulunda başladığı eğitimine, Laurel Springs okulunda devam ederek 2015 yılında lise diploması ile mezun oldu.

Peki Kariyeri?

"Keeping Up with the Kardashians’’ adlı reality şov sayesinde bütün dünya Kylie Jenner'ın varlığından haberdar oldu. Bu tv programında izleyici Kardashian ve Jenner ailelerinin özel hayatlarına tanık oluyordu. Program başladığında Kylie henüz 10 yaşında bir çocuktu. Yani hayatının yarısını canlı yayında geçirdi. Kylie 14 yaşındayken "Your Style Crush" Sears hattı ile modellik kariyerine başladı ve kuzeni Natasha’ nın giyim firması için modellik yaptı. 2011 senesinde kız kardeşi Kendall Jenner ile birlikte Seventeen dergisi tarafından ‘’Stil Elçileri’’ olarak seçilmişlerdir. Yine 2011 yılında New York Moda Haftasında şarkıcı Avril Lavigne’nin markası Abbey Dawn’ın modelliğini yaptı. 2013 yılında kardeşi Kendall ile birlikte ‘’Kendall & Kylie’’ giyim koleksiyonu yarattılar.

Şubat 2014 yılında ise yine kardeşi Kendall ile birlikte "Steve Madden/ Madden Girl" koleksiyonu için bir ayakkabı ve çanta tasarımına başladı. Ağustos 2015’e geldiğimizde ise Jenner kendi adına ait bir kozmetik girişimiyle ilk ruj üretimine başladı. Kylie Jenner’ın aynı zamanda puma markası ile ve kardeşi Kendall Jenner’ın giyim markası ile iş birlikleri de bulunmaktadır.

Jenner’ın , ‘’Kylie Kozmetik’’ adındaki markası online sistemde çok talep gördü. Hata o kadar çok meşhur oldular ki hepsi tükendi. Ne de olsa Kylie, Instagram’da 222 milyon takipçiye sahip bir moda ikonu.

Forbes dergisi ünlü güzelin 20 yaşında 900 milyon dolar değerinde servetiyle, kendi başarısı sayesinde milyarderliğe ulaşan en genç insan olabileceğini yazdı.

Bazıları Jenner’ın zaten zengin doğduğunu söyleyip dalga geçtiler fakat ünlülüğü ile ünlü olan ailesinden ‘’tavsiye’’ dışında hiçbir şey almadıklarını söyleyerek Kim Kardashian kardeşini savunmuştu.

 

Yara İzi Var

Çocukluğundan beri bacağında taşıdığı yara izi var ve bunu sosyal medyada da saklamıyor. Yaşadığı kazayı “5 yaşlarımdayken kardeşimle saklambaç oynuyorduk. Yüksek bir yere saklanmıştım. Bir süre sonra kardeşim beni bulamayınca, direğin tepesine tırmanmak zorunda kaldım. Direkten havuza atlayınca da bacağımın üzerine düştüm. Havuzdan çıkmaya çalışırken tüm bacağım iyice yırtıldı" diyerek anlatıyor.

Bir Paylaşımı Bir Milyon Dolar!

ABD'de bulunan bir sosyal medya analizi şirketinin yayımladığı rapor, ABD’li reality şov yıldızı Kylie Jenner’ın sosyal medyanın en etkili ve en güçlü kişisi olduğunu ve her bir paylaşımının değerinin 1 milyon doların üzerinde olduğunu ortaya koydu.

Büyük Aşkı: Travis Scott

Kylie Jenner 2017'nin nisan ayında ünlü rapçi Travis Scott ile aşk yaşamaya başlamıştı. Ünlü çiftin Stormi adında bir kızları dünyaya geldi. Hamileliği boyunca kameralardan saklanan Kylie, Stormi’nin doğumuyla sessizliğini bozdu ve Kylie bugünlerde spot ışıklarının yeni yıldızı.

Travis Scott ise Kylie için artık sadece kızının babası. Kylie-Travis ikilisi ayrılmış olsalar da kızları için sık sık bir araya geliyorlar.